من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زیاد غذا بخور مثلا به جای یه بشقاب دو بشقاب بخور ، کره تو غذاهات بریز و بخور، سیب زمینی سرخ می کنی روش پنیر پیتزا بریز ،تخمه آفتابگردون هم کالری بالایی داره اونم زیاد مصرف کن، و این که سعی کن تعداد میان وعده هاتو زیاد کنی تا بتونی سریع وزن بگیری
فک کنم بشه ، تو برای این که غذا بیشتر جذب بدنت شه و اشتهای بالایی هم داشته باشی باید رب انار بخوری، کلا چیزای ترش اشتها رو وا می کنه و باعث میشه همش به فکر خوردن باشی، صبحا هم ژله بخور برای پر شدن صورت خیلی خوبه، پودر جوانه گندم هم یه قاشق بریز تو ماستت یا آبمیوه ات چاق کنندست اونم ، بعد این که شیره انگور جذب مواد غذایی به بدن رو زیاد می کنه سعی کن بعد غذات که ماست می خوری توش یه دو قاشقی شیره بریزی و بخوری