2777
2789
عنوان

براتون فا ل گرفتم🧤🧿🧿🔮🔮🔮

68 بازدید | 17 پست

☕️#فروردين :چادر : حجاب و پوشش است - جای امن و امان مخصوصا برای مسافرت دسته جمعی.

☕️#ارديبهشت :گلابی : نجات پیدا کردن از مشکلات مالی - بفکر اندوخته باشید, سهل انگار نباشید.

☕️#خرداد :لوبیا : صاحب فرزندان زیادی میشوید و هرکدام به عزت و شهرت میرسند.

☕️#تير :درخت : فراوانی - پیروزی در بازی - گشاده دستی _ شانس در بخت آزمایی.

☕️#مرداد :پنجره باز : یک گرفتاری, اما با عاقبت خوش.

☕️#شهريور :مقام و منزلت - با علما و دانشمندان ملاقات میکنید. بردن در یک مسابقه _ درخشش در جمع دوستان _ دوست داشتنی بودن - به معنی شانس و خوشبختی است - به انتظار طولانی نیز تعبیر می شود.

☕️#مهر :خط منسکر(شکسته) : کارهای درهم _ فقر اقتصادی _ بی پولی.

☕️#آبان :خط مستقیم کوتاه : زندگی آرام _ خوش و متوسط.

☕️#آذر :مرغ : به مال و ثروتی دست پیدا میکند ولی مواظب باشید بیهوده آنرا از دست ندهید.

☕️#دي :هدهد : خیر - خوشی و رفاه - بزرگی و مقام - پیروزی.

☕️#بهمن :قارچ : مسافرت به دیار غربت یا به کشورهای دوردست.

☕️#اسفند :گردن بند : عشق و نامزدی و شروع آن - خبرهای خوش.

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱

مرسییی

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عشق💕

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

حالا چرا مرغ خروس نه؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

حالا چرا مرغ خروس نه؟

مرغ خروسی چه صیغه ایه؟ 😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

مرغ خروسی چه صیغه ایه؟ 😐

نوشته آذر مرغ

میگم چرا مرغ

چرا خروس نه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

نوشته آذر مرغمیگم چرا مرغچرا خروس نه😂

😂😂😂😂

آذری هستی عشق من؟ 

😂😂😂😂آذری هستی عشق من؟

اره عزیزم

اره عزیزم

اوه ها‍تی پس😂

اوه ها‍تی پس😂

😐🤣

😐🤣

آذری ماهی ها هاتننن