2777
2789

اگه میخوای گزارش بزنی یا بحثو منحرف کنی از همین اول برو از تاپیک برو بیرون مشکلات بقیه رو حتما نباید شماام تجربه کنی و نمیخوام کسی راجب طرز صحبتم نظر بده 

خوشتون نیومد هیچی نگید 

فقط بگید این آوم حق داره گریه کنه غصه بخوره یا نه 

این آدم مشکلش چیه

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ۱۶سالگی خ .ا انجام میداد 

تو سن راهنمایی بخاطر بی روحی چهرش بهش گفتن شبیه مرده هایی همش بیحالی  اونم کی مامانش تو خانوادش و باعث مسخره شدن توسط افرادی شد تو اون خانواده ک خودشون فاجعه هستن 

تو سن کنکور حس درس نداشت به زور دولتی قبول شد  

از ۱۸سالگی غمگین بوده چون همیشه دوست داشت پارتنر داشته باشه اما قسمتش نشد و هرکی رسید تو یک هفته تموم میکرد یااینکه اینقدر بد بودن دختره ول میکرد 

به زور لیسانس گرفت دوسال بیکار و متفرقه کار میکرد و استخدامی سرکت میکرد ولی نمیخوند 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

از ۱۶سالگی خ .ا انجام میداد تو سن راهنمایی بخاطر بی روحی چهرش بهش گفتن شبیه مرده هایی همش بیحالی او ...

خب

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

از ۱۶سالگی خ .ا انجام میداد تو سن راهنمایی بخاطر بی روحی چهرش بهش گفتن شبیه مرده هایی همش بیحالی او ...

خود خودارضایی باعث بدبختی ونابودیه 

چرا حق داره ناراحت باشه 

رنگ پریدگی هم واسه خ ا .

ولی اگه زیر سی هستی دوباره شروع کن 

ی سوال خ ا ازکجا یادگرفتی چی باعث شدبفهمی همچین حسی هست؟ فیلم دیدی یا کسی یادت داد 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم