2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه و بی درک

366 بازدید | 20 پست

من تو یه ساختمونم شوهرم اصلا درکم نمیکنه دکتر استراحت مطلق داده ۲۴ هفتمه خواهراش هر پنجشنبه میان خونه مامانشون مارو دعوت نمیکنن شوهرم بدون دعوت که میره هیچ الانم زنگ زد من شام میرم خونه مامانم تو هم بیا میگم من کمرم درد میکنع به زور راضی شد تنهایی بره بعد میگه تنهایی شام بخور من اینجا شام میخورم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد بچه بدارم میشه 

بعد به بهونه بیخوابی و گریه بچه می‌ره خونه مادرش می‌خوابه 

خودتو حسابی آماده کن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

با دامادشون هم  همین هستند ؟

دخترشون تو‌همین شرایط باشه 

دامادشون میزاره بره خونه مادرش؟

کلا بعضی ها یه بوم و دو هوا هستند

بعد هم کمرت درد میکنه 

برو اونجا دراز بکش

بگو نمیتونم تکون بخورم

نزار شوهرت تنها بره

نمیفهمه هی میگه میشینی کاری نمیکنی ک انتظار داره کارم بکنم

بگو عقل نداری نشستن هم برای من بده 

جلو مردم ک نمیشه برم دراز شم بخوابم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد میگه شوخی کردم تو بمون شام بخور من میرم پایین واسه شام

یگو رفتی برای منم شام بیار 

نمیدن بیاره ؟؟؟

حالا یه طبقه حرفی نیست 

اما خب اونا باید برات غذا بدن م

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یگو رفتی برای منم شام بیار نمیدن بیاره ؟؟؟حالا یه طبقه حرفی نیست اما خب اونا باید برات غذا بدن م

نه بابا از صبح بوشو میکشم یه بارم تعارف نمیکنن نمیدن اینم عین خیالشم نیس باز میگه ما رسم نداریم