2777
2789
عنوان

به مامانم میگم

105 بازدید | 16 پست

عنوانم بی ربط بود ولی ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها من یه دوست دارم که سال به دوازده ماه ازم خبر نمیگیره بعد من برا پروژه کاریم دو سه تا دوره خریدم نزدیک ۱۵ تومن بهاشه خب بعد اومده میگه به منم بده ببینم من پول ندارم ! درحالیکه اونم شاغله پس پولاشو چکار میکنه بعد گفتم حالا بذار برم ببینم اصلا رمزم چیه 

بعد پیچوندمش 

قبل تر ازین یه عالمه فیلم دیگه بهش دادم نزویک دو سال یوزر پسورد منو داشت میرفت تو پنل من 

دگ از سواری دادن بهش خسته شدم چون منم خرج کردم خب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یع دوست فابریک داشتم هروقت ازهمه خسته میشدمیومدسراغ من هروقت شادبودپیداش نمیشد.10سال دوست بودیم،اگه منم ازچیزی ناراحت بودم پیام میدادم انلاین بودیه جواب الان میدادیه جواب فردا،منم رفتارم بعدده سال کردم مثه خودش گاهی جوابش میدم اینم به خودم تاکیدکردم درصورتی جواب بدم که هیچ توقعی ازش ندارم هروقت حالم خوبه وقت دارم جوابش میدم حوصله نداشته باشم چندروزبعدش جواب میدم

حق داری بابتش پول دادیمنم الان دوستم صمیمیه صمیمیم کلاس کنکور ثبت نام کردهاصلا و ابدا بهش نمیگم که ب ...

اره دقیقا همچین چیزیه اخه من ۲ سال در اختیارش گذاشتم تازه فیلم هایی که دوران دانشجوییم و بدبختیم با پول تو جیبیام میگرفتم 

بس نیس دو سال 

دگ رمزمو بهش نگفتم عوض کردم

واقعا چه رویی داره 

دگ میخوام با پررو جماعت مثل خودش باشم 

چون اگه به لطفم باشه من ۲ سال لطف کردم بسه دگ 

منم یع دوست فابریک داشتم هروقت ازهمه خسته میشدمیومدسراغ من هروقت شادبودپیداش نمیشد.10سال دوست بودیم، ...

ببین ب نظرت زشت نشد پیچوندمش ؟ 

ما دوست بودیم با هم اخه 

دوست نداشتم باهام بد شه 

اره دقیقا همچین چیزیه اخه من ۲ سال در اختیارش گذاشتم تازه فیلم هایی که دوران دانشجوییم و بدبختیم با ...

اره تازه هم خودت گناه میکنی هم اون اگه اینکارو بکنی چون پوله یه محتوا دادی و دوتایی استفاده میکنین

بهش بگو اگه وارد پنلم بشی میفهمن پنلم رو از دسترسی خارج میکنن بگو خیلی حساسه 

وقتی دو سال قدرتو ندونست دیگه هم نمیدونه

دو سال تشکر که کرد ولی منم ازش ی فیلم گرفتم ک البته استاده راضی بود از اینکه پخش شه کلاسش ولی برای قدردانی یه چیزی بردم براش که زحمت کشیده بالاخره 

ولی میترسم بام بد سه دوست داشتم باهم خوب باشیم البته دوست صمینی نیستا اصلا خبرم نمیگیرم تهش ی ریپ استوری و بعد یه سال چ خبر خوبی ء

اره تازه هم خودت گناه میکنی هم اون اگه اینکارو بکنی چون پوله یه محتوا دادی و دوتایی استفاده میکنینبه ...

اخه میدونه پنل اینجوری نیس دیگه 

پیچوندمش گفتم رمزم یادم نیس دگ پیام نداد 

ببین ب نظرت زشت نشد پیچوندمش ؟ ما دوست بودیم با هم اخه دوست نداشتم باهام بد شه

دریه رابطه بایددوطرف روراست باشن اڭه واقعا میدونی مشکل مالی دارع زندگیش سخته کمکش کن اگه نه اون بایدجبران کنه قانون طبیعت هس مثلاشمادوسال بهس کمک کردیدبایدیه حا جبران کنه وقتی بدون جبرانی میادیعنی عادت کرده به استفاده ازشما جریان خودم که گفتم منظورم این بوددوستم ازمن استفادت میکرداگه واقعا مشکل مالی نداره وزندگیش سخت نیس بایدیادبگیره سواستفاده نکنه وشماادم ساده ای نیستیدهمیشه برای کسی درهمه مواردخرج کن که قدرت روبدونه 

دریه رابطه بایددوطرف روراست باشن اڭه واقعا میدونی مشکل مالی دارع زندگیش سخته کمکش کن اگه نه اون باید ...

نه بابا مالی چیه نه اصلا فقیر نیست شاید من وضعم بهتر باشه ولی اون اصلا فقیر نیست که نتونه بخره فیلمو 

اره منم حس سو استفاده کاملا بهم دست داد حس استفاده ابزاری