2777
2789
عنوان

سزارین و دردسراش 🤕😵😵

101 بازدید | 20 پست

عزیزان من الان سه ماهه که زایمان کردم تقریبا 

شرمندم که اینطور میگم 😓ولی از همون اول تکرر ادرار و سوزش ادرار ولم نکرده الانم که جدیدا متاسفانه دفع غیر ارادی سرم اومده (وقتی خم و راست میشم در حد چند قطره )ازمایش عفونت ادرار دادم ولی مشکلی نداشت نمیدونم چمه اخه طبیعی هم زایمان نکردم که بگم به خاطر اونه ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه اینقدر تو بارداری سونو رفتم که حالم از هرچی سونو گرافی و ازمایشه بد میشه اصلا دوست ندارم برم دکتر 🙁

افتادگی رحم نداری؟ ی سری ورزش مخصوص رحم هست انجامشون بده 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

افتادگی مثانه گرفتین یا عضلات کف لگن شل شدن ...

احتمالا درست به خودت نرسیدی و وزنت توبارداری بالا بوده نسبت به استخون بندی بدنت

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاریم سزارین بود پوستش کنده شد

من دوتا طبیعی داشتم یکی ۵و یکی۳سال پیش خداروشکر تا امروز که مشکلی نداشتم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

سزارین به خاطر داروهایی که مصرف میشه باعث سردی زیاد بدن میشه که توی هر شخص یه جور خودشو نشون میده. 

توصیه میکنم یه طب سنتی برو. اگه امکانش برات نیست حداقل تا وقتی هوا سرده گرمیجات زیاد بخور. به خصوص خرما. شکم و زیر شکم و کمر و پهلو‌هاتو با روغن سیاهدونه چرب کن و کمربند پشمی ببند. 

اره وزنم ۲۰ کیلو بالا رفت الان برگشتم سر وزن اولم

احتمالا بخاطر همونه 

چه زود برگشتی ...

باید دکتر بری تا رفعش کنی

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سزارین به خاطر داروهایی که مصرف میشه باعث سردی زیاد بدن میشه که توی هر شخص یه جور خودشو نشون میده. ت ...

اره شنیدم سیاه دونه کلا خوبه حتما اینکارو میکنم ممنون عزیزم