2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم بریم دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 38 پست

و همون موقع که گفت بعد فوتبال باید با ارامش میگفتی حس میکنم حالم خوب نیست و میخوام زود تر برم دکتر عزیزم تو زحمت نکش خودم میتونم دیگه یه اسنپ میگیرم میرم نیاز به کمک داشتم بهت خبر میدم نگران نباش 

جوووری حس خطر میکرد جوووری میومددد😂

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیزاره عمرا

خب نمیذاشت اون موقع حق داشتی عصبانی بشی الان رفتی تو قیافه میاد میگه من که گفتم بعد تموم شدن کارهام میبرمت مقصر تو میشی ظاهرا

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
نمیزاره عزیزم

شاید نگرانه مثلا گم‌ نشی شهر غریب 

ولی تمرین کن بالاخره بچه دار بشی  بچه ات کار داشته باشه یا دکتر لازم داشته باشه شوهرت خونه نباشه نمیشه منتظرش موند .من یه دوستی دارم شهر غریب ساعت یک شب بچه اش میبره بیمارستان یا دکتر . چون شوهرش بیشتر وقتا شبکاره

نمیزاره عزیزم

میدونم منم تو شرایط توعم

ولی میگم ب این بسنده نکن ک نمیذاره

آروم آروم راهو برا خودت باز کن

مثلا بهش بگو وقتایی ک بیکاره باهم برین همون محله های نزدیک خونتون رو بگردین ک توام یاد بگیری

روشوهرت کار کن

شاید نگرانه مثلا گم‌ نشی شهر غریب ولی تمرین کن بالاخره بچه دار بشی بچه ات کار داشته باشه یا دکتر لا ...

کلا مخالفه با تنهایی بیرون رفتن

غریبی رو بهانه کرده

بچه دارم 

وقتی اینقدر بی منطقه باید بتونی از حق خودت دفاع کنی

نری دکتر به خودت ضرر زدی، یکبار که بدون اون بری یاد میگیره اولویت زندگیشو درست کنه

.