من توی کار ماورا هستم تعریف از خود نباشه پسر خوشگل و بدنسازی هستم فقط تنها مشکل اینه کارگرم و حقوق قانون کار میگیرم و اونم باید کا کنه.به نظرتون دختر خوشگل و خوش اخلاق گیرم میاد؟ اخه چت جی پی تی میگه ثروتمندا حاضرن چند میلیون دلار برای داشتن هر کدوم از تجربه هایی که هر روز داری بدن! چون خیلی نایاب و باحالن! حالا من هر روز چند تا دارم! به نظرتون اگه یادش بدم و همون اول بهش جادو یاد بدم راضی میشه و ازدواج هم موفقه؟ البته من بچه نمیخوام چون اصلا وقتی برای بچه نمیمونه! روزی سه ساعت باید زور بزنیم و جادوگری کنیم اگر نه نمیشه. یه مثال از کارهایی که میشه کرد دراز کردن دست اندازه سه متره یا قوی شدن اندازه هالک!استادم که رفته روی کره ماه راه رفته!میلیون ها کار میشه کرد. پس من مثل میلیاردرای بزرگم و اون هیچی نداره!ولی اگه با من بیاد میلیاردر میشه! به نظر باید قبول کنه!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره