2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7600 بازدید | 364 پست

امان از زنایی که دارن سنگ مردا رو به سینه میزنن..

امان...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

@niniyar_5 کاربرای آقا تو این تاپیک جولان میدن و توهین میکنن رسیدگی نمیخواد!؟؟

آنلاین نیستن انگار 

بیان چک میکنن گزارشارو 

بزن رو پستاشون👍

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو فامیل شما زیاده همه که مثه شما نیستن

ولشون کن داداش بذار توی همون مردستیزی و مزاحمت و شعور و شخصیتشون بمونن...

فردی که جز توهین و بی شخصیتی چیزی بلد نیست بذار توی تفکراتش بمونه...

این تاپیکم ترک کن بذار توی عالم خودشون باشن...

بهت درخواست دوستی دادم قبول کن سلطان 🌹🌹😁😁

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

همسر منم تا بکسال پیش میگفت نمیزنم چون اعتماد نداره خیلی حرف طلاق و جدایی زده بودم بهش حق میدادم بترسه اما خونه بعدی رو راضی شده نصف به نام بزنه با زبون باید پیش بری نزدم مهم نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

حالا میخوای چکار والا من به شوهرم گفتم بیا خونه ویلاییمون‌رو بفروشیم یه باغ کوچولو بخریم میگه من کاری ندارم برا خودت  بیا بزنم به نامت هر کاری میخوای باهاش کن 

ولی من حتی حسشو ندارم خونه بزنن به نامم 😄😄😄از اول اهلش نبودم 

همش میگم هوووو کی می‌ره این همه راهو

مهریه دارم ولی همسرم میگه تو درخواست مهریه کنی مهریتو میدم ولی طلاقت نمی‌دم میارمت خونه جلو چشمت زن ...

لاف میزنه زن آورد چه صیغه چه دایم مطمئن باش دادگاه بهت حق طلاق میده اگرم بدون صیغه آورده باشه کافیه با لبخند و ترفند جفتشونو بکشونی اتاق خواب یا حمومی جایی درو زود قفل کنی و با پلیس تماس بگیری میان هم پرونده اخلاقی براشون بسته میشه هم باز حق طلاق بهت تعلق میگیره🙈😸