2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7761 بازدید | 364 پست
نکشیمون جومونگ بابا سن بالا😐😂😂😂😂😂جغدم 150 سال عمر میکنه ولی یه حیوونه البته قصدم توهین نیست من ...

نمونه ی بارز گوشی دادن دست بچه 🤣

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
جوجه جانکار تمام وقت بیرون در صورتی سخت‌تره که بچه نداشته باشید و دچار فقر شدید نباشید مثل قدیم که ک ...

نظرتو نخوندم چون برای فردی که توهین میکنه شعور و شخصیت نداره نظرش برام مهم نیست 😁😁

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بازم که لاس بزرگ برداشتی،تو گلوت میمونه ها اونوقت مامانت مجبوره تو این سرما و مریضی پاشه ببردت متخصص ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

بی شخصیت خودتی از اول تاپیک مشخصه چقدر حرص خوردی تو مرد وظیفه شه هرکاریم کنه برا زندگیش ،توهم هی حرص ...

از اول تاپیک تو چسبیدی به من ول نمیکنی 😂😂

بخدااا من فقط نشستم به ذهن و فشارات میخندم که هرچی میگم حرص میخوری 🤣🤣

بله بله دارم میبینم بیشتر خانم ها حتی مخالف بودن محترمانه گفتن تویی که شعور و شخصیت نداری و هی چسبیدی مشخصه حال خوشی نداری

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

عزیزم حتما خیلی جوونی و نامردی روزگار رو ندیدی .خانم های رو دیدم که همسرشان فوت کرد و پدر و مادر آقا ...

نه عزیزم خیلی مشکلات داشتم ولی بی دلیل نباید تو زندگی دعوا راه انداخت به جای این فکرها بهتره که رابطه شو با همسرش درست کنه اگر رابطه با همسر خوب باشه خود به خود بینشون عشق به وجود میاد و بدون اینکه این خانم ازش چیزی بخواد همسرش خودش هرچی داشته باشه به پاش میریزه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
بی شخصیت خودتی از اول تاپیک مشخصه چقدر حرص خوردی تو مرد وظیفه شه هرکاریم کنه برا زندگیش ،توهم هی حرص ...

بس کن چقد تو ترشیده ای بدبخت شوهرت گیر چه عجوبه ای افتاده خدا به دادش برسه

از اول تاپیک تو چسبیدی به من ول نمیکنی 😂😂بخدااا من فقط نشستم به ذهن و فشارات میخندم که هرچی میگم ح ...

اسکل از اول صفحات هی چرت وپرت نوشتی دیدم هرچقدر ضایعت میکنن باز رو مزخرفاتت پافشاری میکنی 

دلم خواست ،سایت زنونه اس ریپت زدم 

ب تو هیچ ربطی نداره پسر خاله زنک

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞