2777
2789
تعریف اخلاقتونو تو نینی سایت خیلی شنیدم 🥲💙

امیدوارم حرفای بدی نبوده باشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با۳۰۰ هم میشه جمع کرد 

دخترعمه ی من فیکس جهیزیش شد ۳۰۰ تومن خیلیم قشنگ بود اینکه فکر کنی سااااده بودیا چیزی کم بود اصلا 

چیزایی که باهاش رفته بودم خبردارمو مینویسم برات 

یه دست ارکوپال ۳۰ نفره خرید ۷ تومن شد 

یه دست ارکوپال واسه دم دستش۶ نفره شد  ۲و ۲۰۰ تازه با۶ تا کاسه ابگوشت اضافه 

مبل ۷نفره و میزناهارخوری۴نفره و تخت و میزارایش و دوتاعسلی شد ۵۸ ازتولیدیای قلعه میرخرید

روتختی و تشک تختش باهم شد ۱۲ 

دوتا فرش ۶ متری واسه پذیراییش و یه ۹ متری واسه اتاق و یه ۳ متری واسه اشپزخونش شد ۳۵ تومن 

سرویس اجیل خوری پذیرایی ۱۸ نفره شد نزدیک ۷

برقیاشم ساید و لباسشویی و تلویزیون باشوهرش بود 

ماشین ظرفشویی و قهوه ساز و سرخکن و چای ساز و پلوپز و جاروبرقی و غذاساز۴ کاره از مارکای نیولایف و و تفال و جی پلاس کلا برقیاش با ۸۰ تومن جمع شد.

همینارم همرو قسطی گرفت بنده خدا شوهرعمم کارگره خیلی دستشون خالیه ولی بخدا خونش خوشگله همرو که چید تازه به چشم اومد که خیلیم کامله 😍

دیگه ....

فکر کنم من قبلا با یه کاربری دیگه تون برخورد داشته ام🌹

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اره یکم خیال خودمم راحت کردی خیلی استرسش داشتم

نداشته باش 

خودمم عقدم دارم جهاز میخرم 

من تااینجا اینارو خریدم 

سرخکن و چای ساز مباشی 

پلوپز و آبمیوه اسیاب کاسا 

غذاساز بیوتی 

جاروبرقی آاگ 

اینا برقیای کوچیکمن همه شد ۶۳ تومن 

ماشین ظرفشویی سامسونگ ۱۴ نفره بود فکر کنم ۵۰ تومن 

سایدو لباسشویی و فرشها و تلویزیون با داماده 

روتختی اکوبلا ترک ۸ تومن 

سرویس قاشق چنگال چریستوفر آلمان ۳۰ نفره خریدم ۱۵تومن 

سرویس قابلمه وولبرگ آلمان ۳۵ تومن 

سرویس قابلمه آریمو واسه دم دست ۱۴ تومن 

سرویس پذیرایی باساعت دیواری و سطل و جادستمال و گلدون کنارسالنی و گلدون رومیزی کلااا شده ۲۵ تومن رزین سفارش دادم 

سرویس ظروف پذیرایی سنگ لاویلوکس ایرانی ۲۴ نفره گرفتم ۲۰ تومن 

ارکوپال ۶ نفره دم دستیم ۳و نیم 

ست کریستال دم دستی ۶ نفره با استکان و قندون و اینا کلااا شد ۱۳ تومن بشدت خوشکله بابونه هست 

دودست رختخواب کامل یک نفره با دوتا پتو یک نفره و یه پتر دونفره و دوتا پتو مسافرتی ببعی یه نفره کلا شد ۸ تومن 

تااینجااینارو گرفتم 

سطح فکرتون 😂😂😄🤌خیر من فقط اسم شمارو شنیدم

بله اینطور که پیداست  سطح فکرمون خیلی تفاوت داره 

بله اینطور که پیداست سطح فکرمون خیلی تفاوت داره

حق با شماست 

الان نگاه کردم شما ۴۳ سالتونه

من ۲۰ سالمه 

ولی از حرفاتون من فک کردم نهایت ۵ سال از من بزرگتر باشید 

ن ۲۳ ! 

موفق باشین .|

🥲🥲🥲🥲