2777
2789
عنوان

گفتاردرماني

97 بازدید | 6 پست

پسرم شش سالشه بعضي ازحروف رونميتونه تلفظ كنه وجايگزين ميكنه حدود چهارتامثلابه جاي ق ميگه گ وخيلي باهاش تمرين كردم نميتونه بگه وعصبي ميشه كسي اين مشكل وداشته وممكنه سال ديگه بره مدرسه به مشكل بخوره خواهشا اگه كسي راه حلي داره كمكم كنه😔😔😔

كاش زمان به عقب برميگشت

حتما ببر گفتار درمان تا قبل مدرسه رفتن مشکلش حل بشه..وگرنه تو مدرسه واسه روخوانی و املا ممکنه مشکل دار بشه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

پسر من پنج ساله بود فقط ر را میگفت ل

بردمش روانشناس گفت آگه تا شش،سال خوب نشد ببر گفتار درمان..بعد شش سال بیشتر طول میکشد تا بچه درست تلفظ کنه..زودتر ببرش

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله پسر منم بوده.من خواهر شوهرم گفتار درمانه اون اصلا نزاشت کاری به کارش داشته باشم.الانم 9 سالسه خو ...

پسرشما چندتاحرف واشتباه ميگفت ميترسم ببرمش گفتاردرماني همكاري نكنه

كاش زمان به عقب برميگشت
حتما ببر گفتار درمان تا قبل مدرسه رفتن مشکلش حل بشه..وگرنه تو مدرسه واسه روخوانی و املا ممکنه مشکل د ...

وقتي باباباش درباره گفتاردرماني صحبت ميكنيم همش ميگه مامان منونبردكترصحبت كردن ميترسم ببرمش ازترس بدتربشه شما بردي دكتر

كاش زمان به عقب برميگشت