2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینک مامانش از من خوشش نمیاد اگ اینجوریه کات میکنم

نگفتم به شما خوشش نمیاد احساس میکنه اتفاقا برای زندگی پسرتون انتخاب خوبیه ولی خب آن چنان میگم از خود شما خوشش نمیاد این نیست بد رفتاری کنه یا چیزی منظور من متوجه نمیشین بعد حس ششم اصلا ثابت شده نیست بعضی وقتا کاملاااا برعکسه

«شاهی بدون کلاه»

نگفتم به شما خوشش نمیاد احساس میکنه اتفاقا برای زندگی پسرتون انتخاب خوبیه ولی خب آن چنان میگم از خود ...

چع حسی بهم داره 

من چی به یادش میارم 

خودش ترکم میکنه احتمالا…

فقط ممیخوام بدونم کمی یراش ارزش نداشتم یا ن 

چرا چیزی نگفتم بعد حسی ششم فقط یک حسه

درسته یه حس اما نمی شه که هرکس از راه برسه بگه حسی ششمیم جور در نباید واقعا خودتون بزار جای بقیه یکی بهتون بگه من رنگ‌ لباس اینا رو نمی دونم حسم مال اینده خوب خودتون باور میکنین

درسته یه حس اما نمی شه که هرکس از راه برسه بگه حسی ششمیم جور در نباید واقعا خودتون بزار جای بقیه یکی ...

من کلا برای هرکسی آینده گفتم با اینکه سن کمی دارم همونطور شده بعد حس ششمی یه جورایی کلا حالت یه نوع ارث همه مون حسش ششم قوی داریم 

«شاهی بدون کلاه»