خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پس میرم تو کارش😁 تو خونه درست کردی تا حالا ؟ خوب شده؟
اره دوبار خودم تو خونه درست کردم عالی شده
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اگر حس و وقتش رو داری میشه بگی چجوری درست کردی؟ اگر نداری مشکلی نیست💙💜
قشنگم من اون دوبار طرز تهیشو از اینترنت خوندم و طبق اون درست کردم خیلی خوب شد
من یه چیزایی یادمه ولی میترسم بگم اشتباه باشه یه جاهاییش درست کنی بد بشه
قربونت 😘الان خودمم دوباره بخوام درست کنم دوباره طرز تهیشو سرچ میکنم چون چیزی نیس دائم درست کرده باشم تو ذهنم مونده باشه کلا دوبار درست کردم