2777
2789

کاش دوسم نداشت نه این ك ازم بگیرنش💔

بچه ها هیچکس جای هیچکس نیست ، نگید خودش تصمیم گرفته، چه می‌دونید از طلسم چه می‌دونید از بدبخت شدن؟

اینا همه خرافاته فلانه نه خرافات نیست به قرآن نیست به خدا نیست کاری کردن اونی که به خاطرم کیلومتر ها راه و میومد به خاطر یه ثانیه دیدنم جوری فراموشم کنه انگار منی نبودم..

کاش دوسم نداشت کاش با زبون خودش می‌گفت برو پی زندگیت کاش با تصمیم خودش می‌رفت نه با نیروی دیگه..

قلبم خونه ، حالم خوب نیست ، نمیتونم بیخیال بشم نمی‌خواممم آدم جدید نمی‌خوام غلط کرده آدم جدید من همون آدم قدیم و می‌خوام من آدم یه سال پیش و می‌خوام😭😭

هیچی بد تر از این نیست رقیب عشقی داشته باشی هیچی از این بد تر نیست حقتو سهمتو ازت بگیرن هیچیییی...

طلاق ، کات ، جدایی، شکست عشقی ، عشق یکطرفه ، به قرآن قسم میخورم هیچ دردی بالا تر از این ك دو نفر و از هم جدا کنن نیست💔

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

کی جداتون کرد ؟

خانوادش ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت فکر میکنی چرا سرد شده

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نه رقیب عشقیم ، همجنسم...از خداااااااا می‌خوام روز خوش نبینه آب خشک از گلوش پایین نره همو

شوهرته ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

سرد شده؟چقد خوش بینی ، گذاشته یهویی رفته پیش اون زنیکه سرد شدن چیه کاش سرد میشد

یعنی به خیال خودش یکی بهتر از تو پیدا کرده

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نه

الان کلا رفته پیش اون طرف ؟