2777
2789
عنوان

راهنمایی برای طلاق

75 بازدید | 10 پست

دوستان من بعد ۵سال زندگی مشترک باوجود یه دختر ۲۰ماه میخام جدا بشم،همسرم دست بزن داره و بشدت تابع خانوادش ،خانوادش هم دخالت میکنن و اتیش دعوا بیشتر میکنن،الانم برگشتم خونه پدرم،نمیدونم منتظر باید باشم اون دادخاست بده یا خودم؟تکلیف بچم چی میشه یعنی هفته ای چند بار دادگاه میده به همسرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خودت درخواست ندی فعلا البتهاگر زیاد بمونی میتونه شکایت کنه شغل پیدا کن و مستقل شو تا دادگاه ب ...

پدرم از نظر مالی کاملا میتونه حمایتم کنه مشکلی نداره؟حتما باید خودم شاغل باشم؟الان من بچرو نمیخام بدم ببره چون ممکن اصلا نیاره و ببره،

توافقی اگر طلاق بگیرین یک ماه اگه بچه رو دوست نداره نگه داره سره نفقه پیشه قاضی توافق میشه حضانت برو میتونی بگیری ومهریرم به توافق برسین،اگر ایشون مخالف طلاقه شما دادخواست میدی و6ماه زمان میبره

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

پدرم از نظر مالی کاملا میتونه حمایتم کنه مشکلی نداره؟حتما باید خودم شاغل باشم؟الان من بچرو نمیخام بد ...

شغل رو برا این میگم که دادگاه بتونه تصمیم بگیره که شما صلاحیت رو داری اگر اعتیاد داره یا بتونی ثابت کنی دست بزن داره میتونی بچه رو نگه داری و اگر دادگاه بچه رو به شما بده دیگه هیچ حقی نداره بچه رو نده بهش 

اما چون شما از خونه خارج شدی میتونه بره به دلیل عدم تمکین و خروج بدون اطلاع به مدت طولانی ازت شکایت کنه 

میتونی مهریه بزاری اجرا 

مهریه واسم مهم نیس فقط بچمو میخام،دادگاه هفته ای چندبار میده به پدرش؟

اگر مهریه مهم نیست توافقی دادخواست بدین خودتون تنها از طریق دفتر وکالت طلاق وحشتناکه بگیرین باتعیینه نفره شوهرتون میتونه درماه در صورت تمایل سه چهار بار بچرو ببینه

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.