2777
2789
عنوان

گذشته بدی دارم‌‌ احساس گناه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 29 پست
بیخیال بابا آدمیم هممون گند زدیم. بار اوله زندگی میکنیم. میریم جلو درست میشه. مهم اینه که توی خطا نم ...

یه سری اشتباها تاوان دارن..آینده رو تحت تاثیر قرار میدن..من نمیتونم به یه پسر پاک ک تا حالا تو رابطه ای نبوده ازدواج کنم.. چون خودم تو رابطه بودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مون تو گذشته یه اشتباهاتی داشتیم طبیعیه بهش فکر نکنین

بعضی چیزا هیچ وقت قابل برگشت نیست

اون موقع شرایطش داشتم 

الان نه.

ولی دعا کن مطمئننا خدابخشنده است و تو رو میبخشه

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
همه مون تو گذشته یه اشتباهاتی داشتیم طبیعیه بهش فکر نکنین

هعی

حس میکنم باید با یه آدم دخترباز ازدواج کنم چون خودم قبلا تو رابطه بودم.. حس میکنم لایق یه زندگی خوبو ندارم

یه سری اشتباها تاوان دارن..آینده رو تحت تاثیر قرار میدن..من نمیتونم به یه پسر پاک ک تا حالا تو رابطه ...

حالا بذار ببینیم اصلا پسر پاکی مونده که تو بخوای بخاطرش عذاب وجدان بگیری؟ ۹۹ درصد که میان صدتا رابطه داشتن به تو هم چیزی نمیگن. یک درصد نداشتن که شاید به پست تو نخورن.حالا واسه اون یه درصد زیاد خودتو درگیر نکن

هعیحس میکنم باید با یه آدم دخترباز ازدواج کنم چون خودم قبلا تو رابطه بودم.. حس میکنم لایق یه زندگی خ ...

اولا که هستن آقا پسرهایی شبیه خودتون که یه زمانی رابطه داشتن و بعدا پشیمون شدن 

ثانیا خود خدا گفته از روزی که یه گناهی رو میذاریم کنار ما دیگه هیچ فرقی با کسی که اون گناه رو انجام نداده نداریم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
هعیحس میکنم باید با یه آدم دخترباز ازدواج کنم چون خودم قبلا تو رابطه بودم.. حس میکنم لایق یه زندگی خ ...

همیشه اینطور نیست....

هست؟ 

یعنی اعتقاد داری دنیا گرده؟ 

آقا با یک مرد متاهل توی رابطه بودی؟

نگران نباش.... اگر فرصت ازدواج داری ازدواج کن. پس توبه واسه چیه؟

۱۰۰۰ بار توبه شکستی باز آ

حالا بذار ببینیم اصلا پسر پاکی مونده که تو بخوای بخاطرش عذاب وجدان بگیری؟ ۹۹ درصد که میان صدتا رابطه ...

خواستگارم اینجوری بود.. اهل این چیزا نبود.. حس کردم در حقش ظلم میکنم اگه باهاش ازدواج کنم

رد کردم..

از گذشته اونم خدا بهتر خبر داره اما تا جایی ک من میدونم اهلش نبود

اولا که هستن آقا پسرهایی شبیه خودتون که یه زمانی رابطه داشتن و بعدا پشیمون شدن ثانیا خود خدا گفته از ...

همیشه تو زندگیم خدا جلو چشمم بود حلال حروم رعایت کردم..نمیدونم چرا تو این مورد خطا رفتم

امیدوارم ببخشه و آبرومو حفظ کنه

همیشه تو زندگیم خدا جلو چشمم بود حلال حروم رعایت کردم..نمیدونم چرا تو این مورد خطا رفتمامیدوارم ببخش ...

شما گذشته هر آدمی رو بگردین توش یه چیزی پیدا میشه اینا همه درس و تجربست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همیشه اینطور نیست....هست؟ یعنی اعتقاد داری دنیا گرده؟ آقا با یک مرد متاهل توی رابطه بودی؟نگران نباش. ...

نه🥲 پناه بر خدا

فرصت ازدواجمو از دست دادم حس کردم لایقش نیستم لیاقتش یه دختر پاکتر از منه

خدا منو ببخشه