2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه ازخودگذشتگی داشت ازخودش زد برامن کم نزاشت همیشه میگه هرچی میخوای بگو هرچی توزندگیت کم داری بکو.بهترینارو برام فراهم کرده به سختی کار می‌کنه تا من تورفاه باشم ایندمونو بسازه

۱۸ساله ازدواج کردیم کنار هم با خوبی بدی هم کنار میاییم

حتی فکر از دست دادنمون دیوونمون میکنه 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

وقتی حس میکنه برات کمه نمیگه من لیاقت تو ندارم پس خداحافظ

میگه من هر روز سعی میکنم بهتر بشم تا برات کافی باشم 

تو جمع حواسش هست خصوصا اگر حس کنه تو اون جمع تنهایی یا معذبی کنارت میمونه باهات حرف میزنه نمیزاره حس تنهایی کنی

ازت دفاع میکنه مهم نیست بقیه چی راجبش فکر کنن بازم دفاع میکنه ازت 

وقتی مریضی یا حالت خوب نیست بیشتر از تو درد میکشه 

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

مجازی هستید ؟ چرا به ازدواج نمیرسونید برات آیا خرج می‌کنه از آینده میگه اینا می‌تونه نشونه ها خوبی ب ...

نه مجازی نبود

خواستگار بود کلا اشنایی ازدواج داشتیم عاشق معشوق نبودیم البته ایشون دوستم داشت

منم اول تنفرررر زیااااد بعد تنفر کم بعد معمولی الان حس خوبی دارم

ولی ی حسی دارم نمیتونم بهش بله رو بگم

انگار میترسم انگار استرس مبگیرم و....

نه مجازی نبودخواستگار بود کلا اشنایی ازدواج داشتیم عاشق معشوق نبودیم البته ایشون دوستم داشتمنم اول ت ...

آخه این همه سال خواستگار سنتی کش دادید حالا که عاشق نبودین سخت هست برا دوتاتون 

چند سالتونه

الهی خدا برای هم نگهتون دارهخوشبختی رو هر لحظه حس کنید

ممنونم همچنین برای شما 🌹

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست