2777
2789
عنوان

شماهایی که با دوستی ازدواج کردین هیچ رابطه ای نداشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول باید این چیزارو در نظر می گرفتی ندیدی لاغره؟ 

بعدم خداروشکر کن سالمه اخلاقش خوبه 

رابطه قبل ازدواجم کلا اشتباهه من خودم رابطم در حد گرفتن دست و اینا بود

ولی ی دوست داشتم رابطه کامل داشت با دوس پسرش و خیلی هم همو دوس داشتن آخر سر بعد ۳سال پسره جا زد گفت خانوادم مخالفن هنوزم هردو مجردن

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

عزیزم تا منظورت از رابطه چی بوده باشه منو همسرم همکار بودیم پیام های عاشقانه و اینچیزا داشتیم چندین بازم قرار گذاشتیم و در حد بوس و دست گرفت بود و چند بارم که میومد خونمون برا آشنایی بیشتر بغل و بوسه ...داشتیم و بعد شش ماه ازدواج کردیم ولی از اون رابطه ها نه دیگه 

همش با همکلا نمیخوامش

خب تو این بنده خدا رو دوست نداری 

وگرنه هیچ مورد منفی نداره 

اگه بهش علاقه داشتی میومدی میگفتی من با دوست پسرم رابطه نداشتم خدا برام جبران کرد و یه مرد سر به زیر گذاشت سر راهم 

میخوام بگم مشکل تو رابطه نداشتن  نیست 

مشکلت بی علاقه بودنه

خیلی بده که از پاک بودنت پشیمونی!!متاسفانه اطرافم دیدم ک دخترا ازشون سواستفاده شده و طرف نگرفتشون اصلا ندیدم طرف دوست دخترشو بگیره اگ هست من تو اطراف ندیدم نمیدونم جاهای دیگ چطوریه بعدم شوهرت مثبته خداروشکر کن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خب میدونی ممکنه نتونن کنترل کنن

نه اونقدر

مال من کنترل میکرد و از یه حدی بیشتر نمیرفت جلو

خودشون بخوان میشه

ولی خب قبول دارم که لمس و اینا میکرد

اونم خب شاید خیلیا خوششون نیاد و اوکی نباشن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨