2777
2789
عنوان

اینا چه اسماییه خدایا😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 62 پست
دقیقا کدومش اصیله

گیسو که قشنگه

من ۲۰ سال پیش یه معلم عربی داشتم دخترش که خیلی کوچیکم نبود اسمش گیسو بود

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی میگن اصیل ایرانی واقعا قشنگ نیستن اینا اسمهای ائمه چشونه ک با این اسمها مثلا میخوان فرهنگ سازی کن ...

وقتی حرفی میزنید سندم داشته باشین سرچ کن اسمایی رو که تو لیست هست همشون ایرانین بهتره فرهنگ خودمونو ادامه بدیم تا اعرابو

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

وقتی حرفی میزنید سندم داشته باشین سرچ کن اسمایی رو که تو لیست هست همشون ایرانین بهتره فرهنگ خودمونو ...

کاش تونحوهداستفاده کلماتم فرهنگمونو حفظ کنیم .فقط با کذاشتن اسم فرهنگی درست نمیشه

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
کاش تونحوهداستفاده کلماتم فرهنگمونو حفظ کنیم .فقط با کذاشتن اسم فرهنگی درست نمیشه

ما آریایی یا هندواروپایی هستیم که تقریبا یکی هستن یعنی نژاد اریایی شامل ایران ، هند ، و بیشتر کشور های اروپا میشه ژرمن از شاخه های اریاییه این یعنی فرهنک و قدمت و اصالت ما با اروپایی ها گره خورده نه عربا اگه هم از اسامی اروپا و یا کلماتشون استفاده کنیم قطعا بهتر از اینه که به فرهنگمون ضربه بخوره و عرب گرایی کنیم

آره برو😂💞

درلین اصلا اسم نیست که اصیل باشه

درلین پروتیینه😂

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
وقتی حرفی میزنید سندم داشته باشین سرچ کن اسمایی رو که تو لیست هست همشون ایرانین بهتره فرهنگ خودمونو ...

مگه من گفتم ایرانی نیستن؟؟؟

میگم این اسمهای عجیب و غریب چیه میزارن مگه اسم های ائمه چه مشکلی داره؟؟؟

یه سری اسمها واقعا بی معنیه

ما آریایی یا هندواروپایی هستیم که تقریبا یکی هستن یعنی نژاد اریایی شامل ایران ، هند ، و بیشتر کشور ه ...

نه اروپاییا عاشق مان نه عربا گلم رو هیچ کدوم حساب نکن

یکی دوست داره اسم ائمه میذاره یکی فارسی یکی اروپایی

نه اروپاییا عاشق مان نه عربا گلم رو هیچ کدوم حساب نکنیکی دوست داره اسم ائمه میذاره یکی فارسی یکی ارو ...

رو هیچکدوم حساب نمیکنم عزیز فقط منظورم این بود عربام بهتر از اونا نیستن

درلینو منم فک نمیکنم اسم باشه شاید اشتباه تایپیهدرین هست

النورا هم یه منطقه مسکونی تو کاناداس

رو هیچکدوم حساب نمیکنم عزیز فقط منظورم این بود عربام بهتر از اونا نیستن

آره ولی ی سری دنبال بحث دینین بر حسب اعتقادشون

بهشون توجه ای نکنین و احترام بذلرین 

بدتر توهین میشه

البته با نهایت احترام میگم🙏

مگه من گفتم ایرانی نیستن؟؟؟میگم این اسمهای عجیب و غریب چیه میزارن مگه اسم های ائمه چه مشکلی داره؟؟؟ی ...

بشخصه از اسمی که از ۱۰ نفر ۷ نفر اسم بچشون باشه خوشم نمیاد و ترجیح فرهنگ کشورمو ادامه بدم به هر حال هر کی یه نظری داره