2777
2789

امکان نداره یه چیزی بگم بگه باشه هرچی بگم میگه نههه میگم بریم فلان جا نههه فلان چیزو برام بخر نهههه قاب عکسو جاشو عوض کنیم نههههه فرشو بشوریم نهههه بریم تو شهر دور بزنیم نهههه فقط خونه ننش بخوایم بریم اره هس دلم پوسید تو خونه بس بچه نق زد البته مریضه منم ادمم دل دارم دوسدارم برم بیرون یه هوایی بخوره سرم حالم گرفتس شاید باورتون نشه ولی 32 روزه رنگ افتابو ندیدم دلم پره چشام پر از اشک اگه بچم نبود بغضم میترکید

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

همش اینجا پلاسم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه ساله مریضم به یه ورشم نیس هییی میرم دکتر چکاپ و پاپ اسمیر مینوسه بس امروز فردا میکنه تاریخش میگذره ول میشه میره

چرا خودت بچه رو برنمیداری بری دور بزنی؟ اگه کوچیکه کالسکه بردار

نمیشه شرایطش نیس کع بخوام توضیح بدم به علاوه شوعر خان شکاک هم هس برم بیرون دعواس