2777
2789

ارزش داره بخونم؟ دنبال کتابی میگردم که بتونم ازش واسه زندگی مشترک آیندم استفاده کنم بدردم میخوره کتابه؟

درمورد چیه کلا 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوران نامزدی خوندم

چیزی یادم‌نمیاد

خلاصشو بخوام بگم در مورد تفاوتهای زن و مرده ک مکمل هم دیگه هستن

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔

مثل کتاب آنچه درباره زنان نمی‌دانید آنچه درباره مردان نمی‌دانید هست اونو بخونی بهتره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

میتونه کمک کنه یه خانوم و آقا در زندگی مشترک بهار همو درک کنن؟

اتفاقا سال اول ازدواج خوندم آره کمک میکنه که یه کم از دنیای آقایون سر در بیاری

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

اتفاقا سال اول ازدواج خوندم آره کمک میکنه که یه کم از دنیای آقایون سر در بیاری

خیلی ممنونم اتفاقا دنبال چنین کتابی بودم 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌