2777
2789
عنوان

دوستان گرامی خواستم یاد آوری کنم دنگتونو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 41 پست
اینم باباش دکتره خیر سرش

وای متنفرم از همچین شخصیت هایی

من خداروشکر رابطم رو باهاش قطع کردم.

من اصلا دوست ندارم کسی مهمونمم کنه حتی

ترجیح میدم همیشه دنگی باشه

چون خیلی پیش اومده پوله دنگ خودم رو داشتم ولی موقع اینکه بخوام متقابلا طرف رو مهمون کنم که جبران کرده باشم پول نداشتم

وای متنفرم از همچین شخصیت هاییمن خداروشکر رابطم رو باهاش قطع کردم.من اصلا دوست ندارم کسی مهمونمم کنه ...

دقیقا منم همینم همیشه با سهم خودم اوکیم ولی آویز میشن به آدم اه اه

کاربر قدیمی 96 اینا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چجوری محترمانه بگم ؟؟؟رو ندارم بعد بره به بقیه دوستام بگه چی واسه یه میلیون ابرو نذاره واسم

بگو عزیزم فکر کنم فراموش کردین حساب کنید یکی از دوستانم پول لازمن میخام بهشون قرض بدم لطفا تا یه ساعت دیگه واریز کنید مرسی 

شماره کارت

پرو رو تر از این حرفان ...توم مثل خودش باش بره بگه مهم نیست

بگه دنگ خودمو حساب کردم بیخیال

خوب بره به بقیه بگه گلم پسمشکلت همینه که از حرف بقیه میترسی فهمیده ..شماره کارت براش بفرست بگو دونگات تا الان انقدر شده پول لازمم بزن برام یا میزنه یا نمیزنه ولی تهش قطع رابطه میکنه راحت میشی از شر همچین دوست چتری

بگو عزیزم فکر کنم فراموش کردین حساب کنید یکی از دوستانم پول لازمن میخام بهشون قرض بدم لطفا تا یه ساع ...

امشب پیام بدم زود نیست ؟؟؟ ای خدا منو بکشه

کاربر قدیمی 96 اینا
یکاری کن یا خودت زودتر برو سفارشتو بده پول خودتو حساب کن یا خودت تنها برو حساب کن بعد بگو من مال خود ...

اخه مشکل الانم اینه که اون حسابشو صاف کنه

کاربر قدیمی 96 اینا