2777
2789
عنوان

بیاید مشاعره کنیم با شعرهای کوچه بازاری قدیمی🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 444 پست
هی تهی میشوم ز دلگرمیدر عوض دل ز ترس آکنده استمن گریزانم از گذشته ولیترسم از ناگزیر آینده استغزلبانو ...

تورو دیدم خدا خندید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرنجان دلم رو که این رسم وفا نیست  نگارا بجز تو ، کسی در دل ما نیست

تا تو این‌جا کنار من باشی، بی‌خیال هر آن‌چه بود و گذشت

بی‌خیالم چرا که با تو رفیق، عشق یک اتفاق مطلوب است

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چه باحاله😆مادر عرووووووسبشین و بسوز

زعفرون و هل داریم 

عروس خوشگل داریمم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تا تو این‌جا کنار من باشی، بی‌خیال هر آن‌چه بود و گذشتبی‌خیالم چرا که با تو رفیق، عشق یک اتفاق مطلوب ...

تنها با گل ها 

گویم غم هارا ، چه کسی داند ، ز غم هستی ، چه در دل دارم

در گلویم مانده بغضی کهنه از تکرارهاگفته بودی درد را با اشک تصویرش نکن غزلبانو#

نوبتی مستانه ایشالا مبارکش باد 

گل به گلستانه ایشالا مبارکش باد

سالم باشید عزیز منمن واقعن از پست های شما و باقی دوستان لذت بردم و خاهم بردسپاس منو پذیرفتید در جمعت ...

شما لطف دارید پاینده باشید

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

اوﻧﻴﻜﻪ ﻋﻤﺮﻳﻪ دﻳﻮوﻧﺸﻢ دل ﻣﻨﻮ ﺑﺎزﻳﭽﻪ ﻛﺮده

ﺑﺒﻴﻦ ﭼﻪ ﻛﺮده ﺑﺒﻴﻦ ﭼﻪ ﻛﺮده

دل ﻋﺎﺷﻖ و ﺑﻰ ﻗﺮارم و ﺑﺎ ﺳﻨﮓ ﻏﻢ ﺗﻜﻪ ﺗﻜﻪ ﻛﺮده

اوﻧﻴﻜﻪ ﻣﺜﻞ ﺟﻮن دوﺳﺶ دارم دل ﻣﻨﻮ ﺑﺎزﻳﭽﻪ ﻛﺮده

دل ﻋﺎﺷﻖ و ﺳﺮﺑﺰﻳﺮم و ﺑﺎ ﺳﻨﮓ ﻏﻢ ﺗﻜﻪ ﺗﻜﻪ ﻛﺮده

یک بوسه مرا بی‌غم و بی‌تاب کند، حیفحسرت بکشد لب، ز لبت کام بگیرد غزلبانو#

دارم امّیدِ عاطفتی از جنابِ دوست

کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
یوسف در چاه افتاد تو در دل من او عزیز مصر شد تو عزیز دل من 🙂

نه من تورو واسه خودم ، نه از سر هوس میخوام

تنها با گل ها  گویم غم هارا ، چ ه کسی داند ،  ز غم هستی ، چه در دل دارم

وقتی که زدم قید همه حرف و حواشی

گفتم که تو هم تا ته این حادثه باشی

من مرد سفر خواسته بودم، نه شبیهت

دائم پی درجا زدن و عیبتراشی

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اوﻧﻴﻜﻪ ﻋﻤﺮﻳﻪ دﻳﻮوﻧﺸﻢ دل ﻣﻨﻮ ﺑﺎزﻳﭽﻪ ﻛﺮدهﺑﺒﻴﻦ ﭼﻪ ﻛﺮده ﺑﺒﻴﻦ ﭼﻪ ﻛﺮدهدل ﻋﺎﺷﻖ و ﺑﻰ ﻗﺮارم و ﺑﺎ ﺳﻨﮓ ﻏﻢ ﺗﻜﻪ ﺗ ...

هرکس به تمنای کسی غرق نیاز است

هرکس به سوی قبله خود رو به نماز است