جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مرا ببخش عزیز ، این نوشته گر تلخ استنداشت چاره که این داغ شعلهور تلخ است کنار پنجره گلدان، شکسته خش ...
تورو از دور دلم دید اما
نمیدونست چه سرابی دیده
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
[QUOTE=367702153]فرش حصیر آوردیم دخترتونو بردیم 😆[/QUOTEمااه درخشنده چو پنهان شود شپره بازیگر میدان ...
از کجا تقلب کردی دختر بلا😅
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
یهشبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعتها فکر و خیال و به خودش میاد و میبینه روحش از اعماق وجود داره گریه میکنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
نگو نگو نمیامنگو نگو نمیامامیدو پر دادن دیگه سخته برام😀
من آمده ام وای وای
من آمده ام