2777
2789

پیرو تاپیک قبلی با شوهرم بحثم شد ه گفتم آخه چرا باید پس اندازت خونه مادرت باشه گفت مگه دزدن واینا رفتم رو مخش هرچند خودم خیلی ناراحتم واسه حماقت هام خانواده شوهر م انقدر بد هستن ک از گفتن خارجه . از خونه زد بیرون بااینکه من حامله هستم و ماه های اخرم اما زنگ زدم گفتم ناراحت نشو پول ارزشش نداره اما ی سو مگه من انتظار بیجا دارم یا دروغه؟؟؟؟آخه وقتی یک ریال کمک نکردن چرا دست اون آشغالا باشه شوهرم داد زد و ولم کن امشب میرم میارم  اما تصمیم دارم برای همیشه برم از این زندگی دیگه بسه روح و جسمم خانواده شوهرم نابود کردن

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

ای کاش حامله نمیشدی💔

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول بذار ببینی نتیجه ی حرفهات چی میشه بعد شال و کلاه کن 

ضمنا ترک کردن خونه ی خودت اشتباه ترین کار دنیاست مگر اینکه جانت در خطر باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

قرار بود عصبی نباشی بخاطر فندقت.الانم داری عصبی تصمیم میگیری و عمل میکنی.بشین سر خونه زندگیت و سیاست درست زنونه یاد بگیر و با ارامش با همسر و بچه ت زندگی کن عزیزم و کاری کن همسرت بهت اعتماد کنه و همه چی زندگی رو بهت بسپره.قرار بود مادر و برادرتو اذیت نکنی.روی قولت وایسا و قهر نکن که بقیه هم اذیت بشن🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

جلو شوهرت واقعا گفتی خانوادت آشغالن ؟؟؟

ن نگفتم ولی بد تر از اینا رو قبلا گفتم

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

نرو عزیزم دیگ‌الان بارداری وقتی هم که بچه به دنیا بیاد خودت میبینی ک اولویت اولت بچت و هرچی که به صلاحش باشه انجام میدی پس به خاطر یه بحث نرو

میدونم که کارش درست نیست میتونی باهاش حرف بزنی صادقانه تا از نیتت با خبر بشه و حلش کنین