2777
2789

من برای بند و ابرو رفته بودم ارایشگاه بعد یکمی شلوغ شده بود راهیشون کرد .خود صاحب سالن ابروهام برداشت بندم رو زیر دست میخاست بزنه خلاصه 

ی زنه اومد تقریبا ۴۷سالش میشد با دوتا دختراش 

سریع میخاست بره من عکس العمل نشون دادم بلند شدم خود زیر دسته گفت نوبت اون خانومه .من نشستم کارم تموم شد.اون سریع اومد ک بشینه خلاصه دیگه حواسم به آیینه پرت شد داشتم موهام باز میکردم میبستم .همینکه اومدم بشینم کارت اینام در بیارم دیدم زنه ننشته اون خانوم شاگرد هم داره دستمال میکشه رو صندلی که چیزی نیس حتما من ازین ماسک زدم ریخته انقدر بر خورد بهم انگار من اونجا شاشیدم صندلی های اونجا چون چرمه ی زر نم بزنه سریع همه چی معلوم میشه منم بیماری هایپری دارم دست و بدنم یکم نم میزنه در حد یزره هیچی دیگه لال شدم حساب کردم اومدم  بیرون خیلی ناراحتم بخاطر این مریضی اعتماد بنفس رو از دست دادم همینطوری اظطراب اجتماعی دارم حالا از ارایشگاه رفتنم افتادم دیگه روم نمیشه

الهی   گلم  من خودم شاگرد سالنم    

واقعیت  خودمم میشنم عرق مطکنه نم داره خودم بدم میاد اونم حق داره  باور کن خواهر

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب یه چیزی با خودت ببر رنگ مشکی بذار زیرت بشین روش 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

این بیماری نمیدونم ولی این صندلی ها همینجوری هرکی میشینه عرق میکنه

من بیماریم عرق دسته در واقع ولی میرم ارایشگاه متوجه نم رو صندلی شدم تو خونه لباسام خشکه اخه