2777
2789

بنظرم منطقی تره درحالت عادی بنظرم خیلی احساسی تر عمل میکنیم و وقتی عصبانی هستیم همه اتفاقای بد جلو چشممون میاد و میبینیم چه چیزایی رو داشتیم تحمل میکردیم

به خاطر همینه میگن ادما حرفاشونو توی عصبانیت میزنن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم موافق نیستم 

در عصبانیت عجولانه و بدون فکر آدم تصمیم میگیره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اتفاقا میگن راز خوشبختی تو سه تا چیزه

تو عصبانیت تصمیم نگیری

تو خوشحالی قول ندی

تو ناراحتی حرف نزنی

عصبانیت هم یه احساسه!!!! اونم یه احساس قوی و البته منفی

اتفاقا کسی که با عصباتیت تصمیم میگیره فردی احساسی و متکی به احساساتشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
نه عزیزم موافق نیستم در عصبانیت عجولانه و بدون فکر آدم تصمیم میگیره

ولی من توی عصبانیت همیشه منطقی ترینه رو انتخاب میکنم

من تجربه ام خلاف این بوده

به نظرم عصبانیت یه جورایی مثل مستی می مونه. در مورد اون هم میگن مستی و راستی اما واقعیت اینه که مغز ما موقع غلیان های احساسی شدید به هیچ عنوان منطقی عمل نمی کنه. حتی اگر از نظر خودمون توی اون لحظه اینجوری باشه. احساسات ما هر چقدر هم خالصانه باشن موقع ناراحتی شدید، یا عصبانیت شدید، یا خستگی شدید، یا افسردگی شدید و غیره حالت تورم پیدا می کنن. یعنی اگر چیزی در واقعیت و حالت نرمال ۲٪ باعث ناراحتیمون بشه، موقع غلیان احساسی ۱۰۰ برابر باعث ناراحتی میشه و در نتیجه ما واکنش هایی نشون میدیم که بیش از حد اغراق آمیز شده اس و تناسبی با عامل ناراحتی نداره. تصمیماتی که ۹۹ درصد مواقع بعدا که آروم شدیم ازش پشیمون میشیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ولی من توی عصبانیت همیشه منطقی ترینه رو انتخاب میکنم

نمیدونم شاید تصورت اینه 

اخه توی عصبانیت مغز آدم داغ کرده معمولا نمیشه تصمیم درستی گرفت

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نمیدونم شاید تصورت اینه اخه توی عصبانیت مغز آدم داغ کرده معمولا نمیشه تصمیم درستی گرفت

من توی عصبانیت واقعیت هارو میبینم درحالت عادی چشمم رو روی همه چی میبندم و همه چیزو میبخشم ولی وقتی عصبانی بشم تازه میفهمم چه بدی درحق خودم کردم

من توی عصبانیت واقعیت هارو میبینم درحالت عادی چشمم رو روی همه چی میبندم و همه چیزو میبخشم ولی وقتی ع ...

خب اینم مدل شماست💜