2777
2789
عنوان

مستاجرا بیان یه سوال دارم

110 بازدید | 16 پست

اگه کرایه خونتون ومثلا یه هفته تاخیر بیفته بدین صابخونتون زنگ میزنه دعوا راه میندازه؟؟همیشه سروقت تو روزی که باید بدین کرایه رو میزنین؟

اخه صابخونه ما روزش که میاد از کله سحر پیام میده یاداوری میکنه چند روز یا یه هفته اینام که خدانکنه دیر بشه زنگ میزنه کلی به من استرس میده ..من بخدا شوهرم دو ماه بیکاربود کرایه اشودو برج  با یه هفته ده روز تاخیر دادیم دیگه هرچی دلش خواست به من گفت ..میام اثاث خونتونو میریزم توکوچه و آبرو برا خودت و شوهرت نمیزارمو این حرفا

میخوام بدونم واقعا صابخونه های شمام اینجوری هستن ایا حق با اونه ؟یا به نظرمن واقعا آدم سختگیریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه صابخونه شما بده اگه میتونین برین جای دیگه

واقعا جای قبلی اونقدرصابخونمون خوب بود بخدا یه بارم نشد باهاش ازاین داستانا داشته باشیم حتی یه وقتایی یکی دو برج هم دیرمیشد هیچی نمیگفت اما اینجا چندماهه اومدم هرماه دعوا میشه سر کرایه اعصابم داغونه فقط سر یه هفته یا چند روزتاخیر تو پرداخت کرایه خانومه زنگ میزنه یک ساعت بحث وگلایه میکنه 

نه بابا ی من صاحب خونه هست مستاحرش دوماه کرایه نداده چیزی نگفته‌دیگه‌ داد وبیداد نداره ولی آدم داریم ...

خدا خیرش بده ...منکه واقعا دنبال خونه ام ازاینجا بریم با اینکه فقط چندماهه اومدیم اما این زنه خیلی سختگیرو بداخلاقه اصلا ازاین خونه هم دیگه بدم اومده بخاطررفتاراش

ما خودمون مستاجر داریم اصلا زنگ نمیزنیم که کرایه بده میگیم لابد دستش تنگه اونم تو این اجتماع هست مثل ...

خوش بحال مستاجرتون واقعا صابخونه خوب نعمته..مطمئن باش واقعا ثواب میکنین که درک میکنین الان تو این گرونی مستاجر بودن خیلی سخته 

ما سی م باید اجاره خونه بزنیم ی موقع تا چهارم پنجم ممکنه نشه صاحب خونه مون خیلی محترمانه میگه شرمنده اگر امکان داره اجاره رو بریزین

ولی ی صاحبخونه داشتیم فردای روزی که موعد اجاره بودپسرش  اومدزنگ آیفونو زد  بعد این آدم خیلی مایه دار بود کل کوچه مال اون بود و رفته بود به اسم خودش کرده بود کوچه رو یعنی فامیلیش رو تابلوی کوچه بود

شوهرمم گفت سرما پامیشیم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خوش بحال مستاجرتون واقعا صابخونه خوب نعمته..مطمئن باش واقعا ثواب میکنین که درک میکنین الان تو این گر ...

حالامستاجرمون قدر شناس نیست حالا تاپیک هایی درموردش زدم در جهت درددل بخونی متوجه میشی جوری اذیتمون کرده میگیم کاش روزگار زود بگذره تایم تخلیه اشون برسه مطمئن هم هستم پاشن باید سینک و شیرالات و سنگ روشویی و...عوض کنیم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

مادرم اینا هم دوبار مستاجر داشتن هر ماه کرایه شونو کم کردن به ی بهونه اولی که شش ماه اجاره خونه نداد حکم تخلیه گرفتیم مجبوری دومی چند ماه مادرم اینا بخشیدن آخرم بخاری مونو ورداشت برد

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ما سی م باید اجاره خونه بزنیم ی موقع تا چهارم پنجم ممکنه نشه صاحب خونه مون خیلی محترمانه میگه شرمنده ...

انشاالله خودتون به زودی زود صابخونه بشین عزیزم..اینجور آدمارو میگن تازه به دوران رسیده بابا مگه ادم فرار میکنه حالا چند روز یه هفته دیر تر بشه قیامت نمیشه میده دیگه..اون مستاجر مادرتونم که دیگه واقعا بد بوده اینجور وقتا صابخونه واقعا حق داره هرچی ام بگه...بخدا من خونه رو تر تمیز و صحیح وسالم اونجوری که گرفتم تحویل میدم همیشه دونفریم بچه ام نداریم رفت وآمدم نداریم 

حالامستاجرمون قدر شناس نیست حالا تاپیک هایی درموردش زدم در جهت درددل بخونی متوجه میشی جوری اذیتمون ک ...

کاش ازاین مستاجرا واقعا قسمت این صابخونه ما میشد...من خونه رو همونجور که گرفتم تحویل میدم نه بچه دارم نه مهمون و رفت وآمدی بخدا ..ولی شانس ندارم خودم کم غم وغصه دارم این صابخونه ام شده قوز بالاقوز

کاش ازاین مستاجرا واقعا قسمت این صابخونه ما میشد...من خونه رو همونجور که گرفتم تحویل میدم نه بچه دار ...

کاش کسایی مثل توهم قسمت ما میشد

اصلشم همینه خونه رو به هرطور گرفتی تحویل بدی اما تو یه شهریم حسودن و میگن این دارا هست خسارت بزنیم بعدم میگن کار ما نبوده اینام همینن مطمئنم

انشاالله بزودی صاحب خونه بشی حرص و جوش نخور سلامتیت مهم تره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

کاش کسایی مثل توهم قسمت ما میشداصلشم همینه خونه رو به هرطور گرفتی تحویل بدی اما تو یه شهریم حسودن و ...

قربونت برم عزیزم لطف داری 😍😘ممنونم توام مراقب خودت باش انشالله همیشه سلامت و خوب وخوش باشی تو زندگیت