2777
2789
عنوان

اخی کل خونه برق افتاد 😌😌

414 بازدید | 13 پست

خیلی لذت داره بدون اینکه خسته بشی کل خونت برق بیفته  الان بوی شوینده و تمیزی از همه جا میاد روحم تازه شد شامم داریم الان فقط موندم چه برنامه ای بچینم خوصله ام سرنره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه منم ترکیده😆ولی از همینجوریشم لذت میبرمدارم وسایل کوهنوردیمو میچینم تو کوله م😊

من خونه بهم ریخته باشه اصلا تحمل ندارم اما تنبلیمم میاد بلند بشم تمیز کنم حرص میخورم 

چه خوب کوهنوردی میری ولی سرد نیست ؟؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بچه ها ایشون کمکی اومده خونه شو تمیز کرده😂

من همچین حرفی زدم 😒

من خونه بهم ریخته باشه اصلا تحمل ندارم اما تنبلیمم میاد بلند بشم تمیز کنم حرص میخورم چه خوب کوهنوردی ...

حقیقتش بچهام خیلی بهم میریزن همه جارو، من اگه بخوام دایم در حال رفت و روب باشم خیلی اذیت میشم، نیروی کمکی تو منطقه ماهم یه مقدار یه جوری ان و دوس ندارم تو حریم خصوصی خونه م هر جور ادمی بیاد بره، برا همین بی خیالی طی میکنم،

چرا اینجام هوا سرده،ولی خب دوس دارم، البته وقتی راه میرم خیلی گرمم میشه، عاشق برف کوبی هموهستم ولی بخاطر مبتدی بودن قله هایی ک برف داره رو نمیرم،این حوالی هم برف نباریده فعلا

[QUOTE=367707702]حقیقتش بچهام خیلی بهم میریزن همه جارو، من اگه بخوام دایم در حال رفت و روب باشم خیلی اذیت میشم، نیروی ...[/QUOTEدختر منم ریخت پاشش زیاده امروز کلی اشغال از اتفاقش جمع کردیم با اینکه تازه هم تمیز کرده بودیم کمکی اگر یکی پیدا کنی قابل اعتماد باشه خیلی تاثیر داره 

کدوم شهر بودی ؟؟ تهران دریغ از یه قطره بارون 

[QUOTE=367707702]حقیقتش بچهام خیلی بهم میریزن همه جارو، من اگه بخوام دایم در حال رفت و روب باشم خیلی ...

اردبیلم،

متاسفانه هر کی میاد از دومین جلسه میره تو نخ زندگیه ادم،

سرک کشیدن و...

یه کم پیش تشویق کردم بچها خودشونم پاشدن واسه کمک کردن😆

اردبیلم،متاسفانه هر کی میاد از دومین جلسه میره تو نخ زندگیه ادم،سرک کشیدن و...یه کم پیش تشویق کردم ب ...

به به چه شهر با صفایی🥹

ببین بستگی به خودت داره که بهشون رو ندی دوبار جواب ندی حساب دستشون میاد برا من یه خانمه هست افغانیه آنقدر خوب و قابل اعتماده کارشم حرف نداره از همه جا هم کمتر می‌گیره اما دلسوزانه کار میکنه انگار خونه خودشه

به به چه شهر با صفایی🥹ببین بستگی به خودت داره که بهشون رو ندی دوبار جواب ندی حساب دستشون میاد برا م ...

این خانوم افغانی رو نگا نکن،اینجایی ها پر رو تر ازین حرفان،

داستان های زیادی هم پیش اومده برا دیگران

این خانوم افغانی رو نگا نکن،اینجایی ها پر رو تر ازین حرفان،داستان های زیادی هم پیش اومده برا دیگران

اهان اره دیگه خودت مردم شهرتو بهتر میشناسی عزیزم