2777
2789

ببین اسکینی قشنگه

ولی بستگی داره چه اسکینی باشه 

یسری اسکینیا هستن واقعا ادم یطوری میشه نگاشون میکنه

ولی اسکینی ای که ورزش کنه در کنارش خیلی جذابه

همچنین توپر ام واقعا قشنگه ولی نه ایرانیا ک ۸۰ کیلو رو میگن توپر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه لاغر نه چاق 

توپر

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ولی دوس پسر منم قبلا میگفت چاااق نشیاااا خودش هم ورزشکار سیکس پک دار جذابی بود🤣

بع خدا دعوای من سر کم خوردن منه میکه لپات چرا آب شده نمیخوری کفری میشی لاغری حالا 70کیلوعم ولی چون قدم 171عه متناسبم کیگه چاق شو😂

اره میدونم اما اینکه میگن هر چی تپل تر قشنگ تر مگه اسکینی ها قشنگ نیستن که بعضیا میگن

اون مال دوران ناصرالدین شاه بود که گذشت الان اسکینی با یکم عضله مده 

هرچی تپل تر بهتر هم آقایونی میگن که یه دختر تپل با یه من شکم ندیدن😂😂 چرا چون فقط مدل های س کسی اینستا و این ور اون رو دیدن که سینه و باسنشون گنده هست ولی شکم تخت(البته اکثرا عمل هستن)

بع خدا دعوای من سر کم خوردن منه میکه لپات چرا آب شده نمیخوری کفری میشی لاغری حالا 70کیلوعم ولی چون ق ...

منم میگن آب رفتی 

ولی خودم خیلی خیلی خیلی دوست دارم لاغر بشم ورزش هم می کنم که دیگه کامل 😎

اون مال دوران ناصرالدین شاه بود که گذشت الان اسکینی با یکم عضله مده هرچی تپل تر بهتر هم آقایونی میگن ...

کاش یه شات بگیرم بفرستم برای مامانم و فامیل گرامی کههههه عزیز من لاغر اصلا بد نیست من ورزش هم می کنم که استخونی نشم