2777
2789

مثلا همکار خانم با اینکه خانم خوبی هست از خاطراتش تو سازمان میگفت که مثلا اوایل خدمت یک خانمی رییسش بوده که مجرد بوده تاکید داشت رو مجردی اش من هم گفتم اره واقعا بنده خدا ( با خنده) چون کسی نگرفته بودش عقده ای شده بود همکارمم گفت نه نه منظورم به این نبود بعد گفت همش هم اون خانم رییس میگفت من خواستگار زیاد داشتم من هم هی گفتم ای وای بنده خدا بعد خندیدم 

یک همکار خانم دیگه هم که دو سال از من بزرگ‌تره یک بار گفت شوهرم میگه همسن های تو همش دنبال شوهرند ( جواب این حرفش رو ندادم ) این خانم ۴۵ سالشه من ۴۳ 

بحثم راجع به ازدواج  نکردن من نیست 

اینه که تو جامعه که شاید منظوری هم نداشته باشند بهترین برخورد از جانب خانم مجرد سن بالا مثل من چیه ؟

سکوت و هیچی نگفتن ؟ یا تایید یا خنده … 

بگید، بلانسبت بعضیا

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب نظرم اصلا ب خودت نگیر چون گاهی ادما حرفایی رو بی منظور میگن بعد ماها ک مثلا ازدواج نکردیم یا بچه نداریم یا چاقیم لاغریم و رو این موردا حساسیم ب خودمون میگیرم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

لا به لای حرفات بگو اصلا خوشم نمیاد کسی تو زندگیم سرک بشه درباره وضعیت تاهلم نظری بده

اینام با مثال بگو 

مثلا زنداییم انقدر بیکار و پیگیره که درباره دخترای مجرد فامیلم حرف میزنه با وضعیت تاهل بقیه کار داره و...

چون کسی نگرفته بودش عقده ای شده بود تو این حرف رو زدی؟ اخه چرا:/

چی بگم خواستم بگم فکر نکنه من الان جبهه میگیرم 🙃

خودمم بدم میاد از این حرف چون خودم در این وضعیتم خواستم بگم به نوعی اهمیت نداره 

بنظرم همون وقت یه جوابی بده تا تکرار نکنن و حد خودشونو بدونن

بگو شاید بعضی مجردای سن بالا اینطورین 

مثل بعضی متاهل های سن بالا که چشمشون دنبال مردای دیگه است یا بگو من کلی متاهل عقده‌ ای میشناسم و بخند