2777
2789
عنوان

نشونه های فلش سوخته چیه

37 بازدید | 6 پست

داشتم فیلم می‌ریختم یهو گوشی کلا خاموش شد با اینکه شارژ هم داشت 

از اونموقع فلش نه تو گوشی میاد نه تلویزیون 

نمیزنه فلش وارد شد یا اطلاعاتی نشون نمی ده اما خارج که میکنم میگه فلش خارج شد

فضاش هم خالی کرده بودم تا حالا هم نه ضربه دیده نه تو آب افتاده

سوخته؟

درست میشه؟ چیکارش کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل شما ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شده باشد. در اینجا چند مرحله برای عیب‌یابی و حل مشکل فلش مموری شما آورده شده است:

1. بررسی پورت USB: ابتدا مطمئن شوید که پورت USB گوشی و تلویزیون سالم است. می‌توانید فلش را به یک دستگاه دیگر (مثل کامپیوتر) وصل کنید تا ببینید آیا شناسایی می‌شود یا خیر.

2. استفاده از کابل یا آداپتور دیگر: اگر از یک کابل USB برای اتصال فلش استفاده می‌کنید، ممکن است کابل خراب باشد. از یک کابل یا آداپتور دیگر استفاده کنید.

3. بررسی فرمت فلش: اگر فلش به دستگاه دیگری متصل شد، بررسی کنید که آیا فرمت آن مناسب است (مثلاً FAT32 یا exFAT). در صورت نیاز، می‌توانید آن را فرمت کنید، اما توجه داشته باشید که این کار تمام اطلاعات موجود روی فلش را پاک خواهد کرد.

4. استفاده از نرم‌افزار بازیابی: اگر اطلاعات مهمی روی فلش دارید و نمی‌خواهید آنها را از دست بدهید، می‌توانید از نرم‌افزارهای بازیابی داده استفاده کنید.

5. تست با سیستم عامل‌های مختلف: گاهی اوقات ممکن است مشکل به سیستم عامل خاصی مربوط باشد. سعی کنید فلش را به دستگاه‌هایی با سیستم عامل‌های مختلف (ویندوز، مک، لینوکس) متصل کنید.

6. چک کردن وضعیت فیزیکی: اگر هیچ کدام از مراحل بالا کار نکرد، ممکن است مشکل فیزیکی وجود داشته باشد. در این صورت بهتر است به یک تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.

اگر بعد از انجام این مراحل هنوز هم مشکل حل نشد، احتمالاً فلش مموری شما دچار آسیب جدی شده و نیاز به تعویض دارد.

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698

مشکل شما ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شده باشد. در اینجا چند مرحله برای عیب‌یابی و حل مشکل فلش ممو ...

همه رو به جز ۳ و ۴ انجام دادم اما بازم هیچی نشد

مراحل ۳ و ۴ بلد نیستم