2777
2789
عنوان

جهیزیه با دختره یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ قانونی جهیزیه با مرده خانوم میتونه حتی یه دونه چنگال هم نیاره

تو قانون خیلی چیزا هست. مثل اینکه مرد میتونه چند همسر داشته باشه و بیشمار زن صیغه ای. مرد میتونه تمام آزادی ها رو از زن بگیره و زن اگه گوش نکنه از نظر قانون ناشزه است. خیلی چیزا قانونیه.

تو قانون خیلی چیزا هست. مثل اینکه مرد میتونه چند همسر داشته باشه و بیشمار زن صیغه ای. مرد میتونه تما ...

به نظرمنم باید طوری باشه که فشار زیادی نه روی پسر و نه روی دختر بیفته   چون خودم هم برادر دارم درک میکنم

تو قانون خیلی چیزا هست. مثل اینکه مرد میتونه چند همسر داشته باشه و بیشمار زن صیغه ای. مرد میتونه تما ...

این قانون فقط درصورتی می‌تونه اتفاق بیوفته که زن اول راضی باشه

😂😂😂 حالا کسی نگفته مرده باید همشو بخره عصبی نشو،اینجا کوردا اکثرا خیلی پولدارن واسه همین پسرا میخرن

ببین اقا پسر همون قانونی که ازش حرف میزنی مجوز اختیار کردن ازدواج دوم و سوم رو منوط به اجازه همسر اول کرده اونم طبق یه سری شرایط 

صیغه پنهانی کنی و همسر متوجه شه میتونه ازت شکایت کنه 

گرفتن ازادی های زن هم درصورتیه که قاضی رای بده که خروج از منزل توسط خانوم منافی عفت عمومی باشه یا خانم مرتکب اعمال و رفتاریه که به شان خانوادگی اسیب بزنه 

میمونه حق تحصیل و اشتغال که دست شماهاست که اونم الان از قبل دارن درموردش توافق میکنن 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
اره متعادل میخرمولی بابام میگه ۸۰۰ میلیون میخوام واست جهیزیه بخرم

فقط چیزایی که واقعا کاربردیه بخر بقیه اون پول رو طلا بخر سرمایه کن

از تیر و تخته و ظرف و ظروف رنگارنگی که ریخته تو بازار تا ادما رو تحریک به خرید کنه تا ده ها وسیله ی اشپزخونه که استفاده موازی دارن هیچ کدوم به درد نمیخوره ، از اون ۸۰۰ تومن برای طلا کنار بذار ، طلا میمونه

عجب 
ببین اقا پسر همون قانونی که ازش حرف میزنی مجوز اختیار کردن ازدواج دوم و سوم رو منوط به اجازه همسر او ...

مرسی از اطلاعاتی که دادی.

بهرحال منظورم این بود که وقتی قانون میاد وظیفه ای رو به دوش مرد میذاره، مسلما یه سری حق و حقوق هم بهش میده که بتونه به وظیفه اش عمل کنه.

ولی اینجا خانمها گاهی فقط یه طرف قضیه رو میبینن و بقیه ماجرا رو توجه نمیکنن. همون حق اشتغال و تحصیل هم مهمه. یا تمکین خاص. کسیکه میگه فلان کار "وظیفه" مَرده و مرد باید "چشمش کور و دندش نرم" به وظیفه اش عمل کنه، زن رو هم یه چیزی در حد برده جنسی برای شوهر میبینه.