2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس و اوزیل

91 بازدید | 31 پست

اونایی که مصرف کردن و نتیجه دیدن بیان طریقه مصرفشو بگن 

از  روز چندم سیکل  استفاده کردید تا چه روزی و چه اندازه  

مشکلتون چی بود 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سلام عزیزم تایپک زدم بیای توضیح بدی هم من هم دوستان استفاده کنن انشالله همگی نتیجه بگیریم 

@benizo    

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا تنبلی اوکیه؟

آره 

اوزیلو دوهفتست دارم میخورم فعلا نمیتونم نتیجه گیری کنم ازشولی حالمو بهتر کرده

از روز چندم و چه اندازه میخوری اونم بگو گلم

سلام عزیزم 

خوبی ان شالله 

میخام قطره ویتاگنوسو‌بهتون معرفی کنم 

با قرص اگنوگلناشتا روزی ۴۰ قطره صبح 

چهل قطره شب قبل ازغذا 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
سلام عزیزم خوبی ان شالله میخام قطره ویتاگنوسو‌بهتون معرفی کنم با قرص اگنوگلناشتا روزی ۴۰ قطره صبح چه ...

قرص رو کی بخوریم و چنتا چه موقع 

قطره و قرص رو یک ماه کامل استفاده کنیم یا روز خاصی داره مثلا لتروزول رو از شب سوم تا هفتم باید خورد اینام همونن؟

هروز یدونه

از اول سیکل تا آخرش؟

مثل متفورمینه کنترل قند خون میکنه هوس شیرینیجات رو از بین میبره

من قرص میخورم همین ال دی و اسپرلاکتون

خودم شرینجات قطع کردم 

دیگ نرفتم سمتشون

میخام اگ با این قرصی ک میگ درمان شد حتما بگیرم