2777
2789
عنوان

زندگی توی خارج خیلی گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه انقدر راحتهاونجاها انقدر همه چی گرونه نمیتونی بری به این سادگیا مگه اینکه پول زیادی داشته باشی

خب برا مهاجرت که اره مهاجرت تحصیلی در چند سال اینده مد نظرمه

وقتی همونجا کار کنید و به پول اون کشور درآمد داشته باشید از پس مخارجشم میتونید بر بیاد آمریکا جز کشو ...

ایتالیا زیادم واسه مهاجرت خوب نیست،تازه اکثر ایتالیایی ها انگلسی بلد نیستن،البته بستگی داره اسی ایتالیایی بلده یا نه،من یکی از دوستام رفته بود ایتالیا بعد راضی نشد و رفت المان

خب برا مهاجرت که اره مهاجرت تحصیلی در چند سال اینده مد نظرمه

مهاجرت تحصیلی هم خیلی هزینه میخواد

بورسیه ک سخته امریکا ک اگه نخبه باشی قبولت میکنه فقط ایتالیا هم بخوای بورسیه بشی هزینه خوردوخوراک و رفت و امد و پوشاکت خودش خیلی میشه

اگه از لحاظ سرمایه تامینی میتونی فکر کنی راجع بهش

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
امریکا یا ایتالیا مد نظرمه برا مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی انگلیسی کافیه فک کنم،امریکا گرونه ولی خوب پولم زیاد میدن،پسر دوست بابام رفته امریکا تحصیلی،بهش ماهی ۳۸۰۰ دلار پول میدن ،خوابگاه میموند فک کنم،باباش به بابام گفته بود ۳۰۰۰ دلارشو خرج میکنه ۸۰۰ دلار پس انداز وضعش از وضع کارمندای ایران که بهتره

هرکشوری که باشی اگه کار داشته باشی ودرآمد برات فرقی نداره چون تو درآمد وخرجت باپول اون کشوره،سفر که نرفتی بگی ریال وتومان تبدیل به پول اون کشورمیکنی پس خرجا گرونه

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

ایتالیا زیادم واسه مهاجرت خوب نیست،تازه اکثر ایتالیایی ها انگلسی بلد نیستن،البته بستگی داره اسی ایتا ...

جدی انگلیسی بلد نیستن میگفتن زبان رسمیشون انگلیسیه که