2777
2789
عنوان

معلم دخترم میگه از جلو میخورن نه از پشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 91 پست
اره خیلی خوب توضیح میدهشما کنکوری هستید؟

اره 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه جلسه پیش نیاز موازنه دیدم حالم بهم خورد واقعا یبار گفت چاق یا لاغر بودن مهم نیست من راجب شیمی ...

یکم رو مخه گاهی دوست دارم برم بکشمش بیام

ولی خب خوب درس میده دیگه مخصوصا حفظیات 

ببین دخترم کلاس ششم هست یه استاد آوردن سوال هوش حل کنه براشون آماده بشن برای امتحان تیزهوشان بعد میخ ...

اها مرسی توضیح دادید 

ولی زیاد نگران نباشید بچه ها فکر نکنم مثل بزرگا منظور این حرفها رو بگیرن 

یه چیزی بگم یه روز به یه جایی میرسه ک نمیتونی جلوش رو بگیری پس آنقدر حساس نباش

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

خب شما خانم هستین دانش آموز هاتون دختر منم اگه دبیر دخترم خانم بود برداشت بد نمی کردم

کاری ندارم منظور داشته یا خیر .. اما بچه ها میشه ورد زبونشون میبینی جایی تو جمع و مهمونی تکرار میکنن و بزرگترا برداشت درستی ندارن از این حرفا و زشته .. پس بهتره ناشناس مدیر یه تذکر بدن که از ادبیات درستی استفاده کنه معلم و حرفی از شما نباشه 

کلاس های آنلاین هم زیاده بزار امتحان کنه

شما میتونید معرفی کنید 

اخه زیاد خبر ندارم از این چیزا هم خودم و هم شوهرم مدرسه عادی درس خوندیم اطرافیان هم بچه هاشون کوچیکن فقط داداشم تیزهوشان خونده که اونم هیچی نخوند برای آزمون همین جوری ششم قبول شد

اره تعریف زیاد شنیدم ازشببین اون و قضک موندم

امسال کنکور میدی ؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

شما میتونید معرفی کنید اخه زیاد خبر ندارم از این چیزا هم خودم و هم شوهرم مدرسه عادی درس خوندیم اطراف ...

مواسه تاملند و کلاسینو سرچ کن میاره بالا 

ببین با دبیر کدوم ارتباط برقرار میکنه دیگه 

بعد کلا مشاوره ازشون نگیر مثلا روی پکیج ها مشاور هم میفروشه خوب نیست به نظرم خیلی و اینکه خیلی گرونه 

من یه جلسه پیش نیاز موازنه دیدم حالم بهم خورد واقعا یبار گفت چاق یا لاغر بودن مهم نیست من راجب شیمی ...

اره قبول دارم

من از این بلند صحبت کردناشو یهو داد زدناش اذییت میشم

ولی باز برای شیمی با سطح خودم فقط فراهانیو ترجیح میدم چون خوب توضیح میده

(چاق یا لاغر بودن مهم نیت،تک پر بودن مهمه😂💔)