2777
2789

تاپیک قبلو حتما نگاه کنین بعد بیاین اینجا

من در جواب کلیپش نوشتم والا بیشتر شبیه شماس

اونم نوشت تا دیدمش یاد تو افتادم

منم گفتم متقابله تو دانشگاه میبینمتون اینجام ک فیلمتونو میفرستین🤦🏻‍♀ اینجا دیگه خفه شد

بعد پشتش این کلیپو فرستادم🤣🤣🤣

https://uploadkon.ir/uploads/80a409_25genetic-aysan-۲۰۲۵۰۱۰۹-0002.mp4

در جواب نوشت اه اه مگه هنوز از این پسرا هست،منم گفتم اره اطراف من از این هولا زیاد هس نمیدونم چرا تا دیدمش یاد شما افتادم

نابودش کردم🤣

😐

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئینید دانشگاه میرید؟؟ 😂😐بخدا بنازم دانشگاهمو اصلا دختر و پسراش نمیدونن کین چین و وجود دارن یا ن ...

بله

والا من با این هیچ برخوردی نداشتم همکلاسیمه فقط پیج همو داریم

یه کلیپ از بلانسبت خر فرستاد داخلش میگفت تویی منم خیلی بدم اومد

بلهوالا من با این هیچ برخوردی نداشتم همکلاسیمه فقط پیج همو داریمیه کلیپ از بلانسبت خر فرستاد داخلش م ...

با این تفاصیل حق با شماست، سعی کنید محلش نذارید و بزرگش نکنید این مدل ها بین دختر و پسر و هرمکانی پیدا میشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بلهوالا من با این هیچ برخوردی نداشتم همکلاسیمه فقط پیج همو داریمیه کلیپ از بلانسبت خر فرستاد داخلش م ...

دلیلش چی بود اینو فرستاد؟؟ کار بدی در حقش کردید؟

با این تفاصیل حق با شماست، سعی کنید محلش نذارید و بزرگش نکنید این مدل ها بین دختر و پسر و هرمکانی پی ...

خیلی بیشخصیت بود اصلا نمیشد جوابشو ندم چون توهین کرد

بله متاسفانه

خیلی بیشخصیت بود اصلا نمیشد جوابشو ندم چون توهین کردبله متاسفانه

بله حق دارید ولی بیشتر ادامه ندید و فکرشو نکنید واقعا این مدلشو ندیده بودم

پسرا معمولا اینجوری ابراز علاقه نمیکنن معلوم نیست چشه

قبلا با طعنه بهم ابراز علاقه کرد منم با طعنه رد کردم

بخاطر همین اینجوریه

البته کلا آدم بیشخصیتی هس

قبلا با طعنه بهم ابراز علاقه کرد منم با طعنه رد کردمبخاطر همین اینجوریهالبته کلا آدم بیشخصیتی هس

ولی عاشق و علاقه ای نداره یه پسر از دختری خوشش بیاد اینجوری برخورد نمیکنه اینو بعنوان یک همجنس اون پسر میگم