داداش من خونه رو به اسم همسرش زده الان که دارن جدا میشن میخواد پس بگیره تو سندم مبلغ رو نوشتن درحالی که داداشم هیچ مبلغی رو از طرف همسرش دریافت نکرده ایا هیچ راحی وجود داره که بتونه پس بگیره ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولا آیا چند میلیارد رو میشه نقدی داد؟؟؟ دوم پرینت حسابه که ببین اصلا اون موجودی توی کارتش موجود داش ...
من پسر خالم پارسال طلاق گرفتن خونه همین طوری بنام خانمش بود گفت پول رو از بابام و خانوادم و دوستام گرفتم نقدی خریدم دادگاه هم به همین بسنده کرد و خونه مال خانم شد البته دیگه تا اون حد نامردی نکرد و مهریه نگرفت
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اولا آیا چند میلیارد رو میشه نقدی داد؟؟؟ دوم پرینت حسابه که ببین اصلا اون موجودی توی کارتش موجود داش ...
دادگاه انقده پیش نمیره
میتونه بگه طلاق رو دادن فروخت
میتونه بگه نقد دادم
کفتم بابام داد
از نفقه و خرجی ام کم کرد
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
من پسر خالم پارسال طلاق گرفتن خونه همین طوری بنام خانمش بود گفت پول رو از بابام و خانوادم و دوستام گ ...
قاضی عادل و باانصاف باشه پرینت حساب پسرخاله و پدرشو هم در میاره ولی خب مرد باید عاقل باشه وقتی خودت هستی چرا اموال خودتو بنام همسرت میزنی اگرم بنا بهر دلیلی زدی نباید بهش چشم داشته باشی
قاضی عادل و باانصاف باشه پرینت حساب پسرخاله و پدرشو هم در میاره ولی خب مرد باید عاقل باشه وقتی خودت ...
دیگه وقتی تو محضر امضا شده خانم پول رو پرداخت کرده کسی نمیتونه بزنه زیرش محضر خودش قانون حساب میشه ولی خب بهتره سه دانگ دانگ به اسم هردو باشه که اگه مسکلی پیش اومد سر هیچکدوم بدون کلاه نمونه مگه اینکه واقعا درصد بیشتر رو خانم پرداخت کرده باشه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی