2777
2789

سلام بچه ها امروزه بخاطر هزینه زیادع عمل خیلیا نمیتونن بینیشون رو جراحی کنن  و خیلیا هم میترسن ک برگرده و عوارض داشته باشه 

خیلیامون بی صبرانه منتظریم ک تجربه های بقیه رو از آنزیم بینی یا پلاسمای بینی ببینیم

اول از همه اینکه عزیزای دلم شما خودتون بدون جراحی هم خیلی زیبایین  اولین مرحله اعتماد به نفس و خوش رویی هستش ولی چنان چه یه سری تغییرات هم لازمه ک البته ریسک میخواد

خب من بدون اینکه تجربه کسی رو ببینم بالاخره ریسک کردم و رفتم بینیم رو پلاسما کردم یعنی همون چربی سوزی

بینی من زیاد مشکی نداره فقط سرش یکم گوشتیه

هفته قبل چهارشنبه رفتم دکتر بینیم رو دید و بی حسی زد

نیم ساعت بعد بی حسی دراز کشیدم و دکتر با یه دستگاه کوچیکی ک سرش هم روشن میشد ( یعنی آتیش بود )

منظورم از آتیش این نیست ها ( 🔥 ) 🤣🤣

منظورم اینه سرش روشن میشد و یه آتیش خیلیییی کوچیک اندازه سره نوک سوزن بود ک میزد به بینیم

و کم کم نقطه ب نقطه چربی بینیم رو میسوزوند

دردش قابل تحمله ولی من گریم گرفته بود

صدای سوختن و بوی سوختن بینیم رو حس میکردم

فک کنم 10 دیقه طول کشید چون اصلا انقدری استرس داشتم اصلا متوجه تایم نشدم 

بعد از اتمام همون لحظه به بینیم پماد زینک اکساید زد و من اصلا بینیم رو ندیدم

با اینکه پماد داشت ولی بازم حسابی قرمز شده بود مشخص بود

دو روز از خونه بیرون نرفتم و دو روز ب بینیم آب نزدم

همچنان دو روز زینک میزدم ب بینیم

و تو اون دو روز اگ میخواستم برم بیرون حتماااا باید ضد آفتاب میزدم و از روش ماسک وگرنه اگ ضد آفتاب نمیزدم آفتاب روی بینیم لک مینداخت

بعد دو روز ترمیم کننده زدم و الان 8 روز هستش که از اون روز میگذره و بینیم کاملا خوب شده پوست بینیم هیچ آسیبی ندیده 

قیمت ترمیم کننده فک کنم 180 هزار بود

و پماد زینک 60 تومن 

از قیمت ها مطمئن نیستم چون من از قبل تو خونه داشتم

قیمت پلاسما هر جلسه 60۰ هزار تومن

تو جلسه اول طبیعیه ک هیچ تغییری نمی‌کنیم ولی یکی از دوستام منو دید و گفت بینیم نسبت ب قبل تغییر کرده

و بعد از دو روز که در اصل جمعش میشه ده روز مجدد میرم ترمیم و احتمالا ۲ یا ۳ جلسه دیگه هم برم

ببینم چی پیش میاد

اصلا دلم نمیخواد عمل کنم چون فیس طبیعی رو بیشتر دوس دارم 

ولی خب پولش رو هم ندارم🤣🤣

نتیجه آخر پلاسما رو براتون میزارم❤️

بازم سوالی داشتین میتونین بپرسین

دائمی نیست که 

و پماد زینک اکساید فوقش ۴۰ تومنه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمر انسان هم دائمی نیسولی قرار نیس کسی هم زندگی نکنهگفتم از قیمت ها مطمئن نیستم قشنگم

ایشالا نتیجه بهتری برات داشته باشه خوشگلم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
منی ک بینیم استخوانی هست و پول ندارم واسه عمل چه کنم؟؟؟

میتونی آنزیم بزنی

این بیشتر از پلاسما جواب ميده

قیمتش رو نمیدونم بستگی ب استخونی بودن بینیت داره

ک به بینیت ژل تزریق میکنن و فک کنم یه جلسه هم نیاز ب ترمیم داره

عزیزم منم خیلی دوسدارم انجام بدم ،هم هم میترسم اخه یجا گفتن بهم ممکن سیاه کنه رو پوست بینی رو

هم بینی من استخونی میگن تاثیری ندار ولی خودم دوسدارم امتحان کنم 

شما از دکترتون راضی بودیذ،ادرسش کجاست

عزیزم منم خیلی دوسدارم انجام بدم ،هم هم میترسم اخه یجا گفتن بهم ممکن سیاه کنه رو پوست بینی روهم بینی ...

من پیش دکتری رفتم که خودش تو انگلیس درس خونده و کاراش فوق العادس 

اگ بخوای میتونم پیجش رو هم بزارم

آدرسش اردبیله

ولی اصلا نگران نباش هیچ سیاهی نداره 

ولی چون بینیت استخونی هستش پلاسما هیچ تاثیری نداره

باید بری آنزیم بزنی ک با سوزن ب بینیت تزریق میشه

کاملا هم بی حسه اصلا هیچ دردی نسبت ب پلاسما حس نمیکنی

حتما پیش دکتر کار بلد برو

با چه روشی میتونم انجامش بدم که بازگشت نداشته باشه

دیگه راه نهایی عمل هستش ک بازم بازگشت داره

متاسفانه هر راهی هم بری احتمال برگشت داره

ولی من بازم پلاسمارو بهت پیشنهاد میکن❤️