2777
2789
عنوان

شرط من و خواسته ی نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 65 پست
منم حساس بودم اما دیدم نمیتونه ترک کنه، الان کم میکشه، توو خونه و کنار من اصلا نمیکشه. اما حداقل دیگ ...

اتفاقا وقتی میاد خونمون ۲.۳ روز میمونه اصلا جلو من یا تو خونمون نمی کشه ولی خونه خودشون که بره تا دلت بخواد می کشه..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضرر نداره؟

ن عزیزم همسرسابقم واسه ترک سیگارش مصرف کرد

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

اتفاقا وقتی میاد خونمون ۲.۳ روز میمونه اصلا جلو من یا تو خونمون نمی کشه ولی خونه خودشون که بره تا دل ...

همسر منم نامزدی پیش من ومیومد خونمون نمیکشید. اما رفتیم خونه خودمون سر اینکه ب بهونه سیگار بهم دروغ میگف ناراحت شدم

اخرسر باهم توافق کردیم روزی بیشتر از5یا 6 تا نکشه که زیاد بوو نگیره، یه رمزم بین خودمون دوتا گذاشتیم هروقت میخواد بکشه اونو میگه و میره زود برمیگرده خونه

اینجوری دروغ گفتن براش عادی نمیشه عزیزم سیگار چیه که بخواد بخاطرش دروغ بگه

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

قشنگ بشین فکر کن براش شرط بذار بگو من بهت اعتماد میکنم و حرفتو قبول میکنم و تا عیدم عروسی میکنیم فقط ...

قبل عقد قشنگ براش توضیح دادم و دوباره شروع کرد 

همین یه ماه پیش هم قول داد ولی دوباره باز شروع کرد...

ضرر نداره؟

الکی قرص نده بهش میخوای ابرو درست کنی میزنی چشم رو هم‌کور میکنی 

وقتی هم ترک میکنن امکان برگشت شون هست چون از نظر ذهنی هم وابسته هستند باید با اراده خودش ترک کنه و با اراده خوش جلوی برگشتش رو بگیره 

به همین خاطر در تاپیک قبلیت هم گفتم وابستگی به این چیزا فقط حرص و ناراحتی داره ترک هم کنه استرس و نگرانی برگشتش رو داری 

اگر نمیتونی فشار روحی تحمل کنی از الان یه فکری به حال این رابطه کن

قبل عقد قشنگ براش توضیح دادم و دوباره شروع کرد همین یه ماه پیش هم قول داد ولی دوباره باز شروع کرد...

یه بار شرط بذار بگو هر زمانی از زندگیمون اگه بفهمم تکرار کردی مثلا منم فلان کارو میکنم

وقتی ترک کرد دیگه نرفت سمتش؟

تاوقتی ک باهم بودیم نه ترک کرده بود تای مدت خیلی طولانی.یه شب قبل طلاقمون کتکم زد ازعذاب وجدان رفت کشید دیگه روزبعدجداشدیم نمیدونم دیگه

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

خب چیکار کنم می خوام که نکشه...

بنظر من توو فشار نزارش، زیادم روو نده که جلوت بکشه

والا الان انقد وضع اقتصادی خرابه که انگار جوونا با سیگار اروم میشن، سلامت ذهن و روح همسرت مهمتر از این قضیه هست که سعی کن تمرکزت روی شناخت ذهن همدیگ باشه

ببین سیگار ب تنهایی مخرب نیس اما اگ مواد دیگ و قرص و یا مشروب کنارش باشه مخربه 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰