2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که تو آمریکا زندگی میکنه اصلا نمیدونه قرآن چیه اون چی اون کجا میخواد بره؟یا یکی رفاه کامل داره ...

خداگفته انسان روتوسختی افریدم. 

خارجی ایرانی نداره هرکس عملش دربغلش

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

پس هرجور میلمون میکشه زندگی کنیم چون جهنمی وجود نداره

یه سوال، الان شما اگر بفهمی بهشت و جهنم وجود نداره اصلا هرکاری دلت بخواد می کنی حتی اگر باعث آزار دیگران بشه؟؟

یعنی تنها کنترل گرت ترس از جهنم و مجازات هست؟؟

پس انسانیت چی؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اونی که تو آمریکا زندگی میکنه اصلا نمیدونه قرآن چیه اون چی اون کجا میخواد بره؟یا یکی رفاه کامل داره ...

هرکسی براساس دین خودش سنجیده مبشه جهان دیگه تون آمریکایی دین مسیحیت داره بر اساس همون منی که مسلمانم براساس همون خداوند هم مهربونه گفته من تو این دنیا راه رو بهتون نشون میدم اونی که فقط دنیا رو میخواد اینقدر بهش میدم خدا مهربونه اونی که فقیر هست یا مریض امتحان الهی هست همش 

نه. بهشت و جهنم همین دنیاست. اونی که در سختی و رنج و عذابه توی جهنمه و اونی هم که در آرامش و خوشی و رفاهه توی بهشته. 

منظورم صرفاً مادیات نیست؛ آرامش و رفاه یا رنج و عذاب روحی و معنوی و مادی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من دیدمش ولی گاهی میترسم نکنه ساخته مغزشون باشه

به نظرت مغز انسان میتونه اون همه چیزهایی که حتی تو ذهن انسان نمیگنجه بسازه ،دیدی که تجربه هر کسی فرق می‌کرد ولی در بعضی ها یه چیز مشترک وجود داشت مثل دیدن دالان نور انی،حتی تجربه گر خارجی هم دیدم  که با گریه از عذاب ودردی که بخاطر گناهش کشیده بود تعریف می‌کرد اون شخص مسیحی بود 

کجا گفته تا ی تایمی؟ تو قران کلمه ابد اومده

ن دوست عزیز تو خود قرآن گفته انسانی که خداو پیامبر رو قبول داره اما وظایف مسلمانی خود رو کامل انجام نمیده یا گناه میونه بعد مرگش به اندازه گناهانش مجازات میشه اما همه مسلمانان در آخر بهشتی هستن حالا کسایی اول میرن بهش کسایی یه مدت عذاب میشن و بعدا اما اونایی که ظلم زیادی کردن مثل صدام مثل نتانیاهو یا افرادی خیلی گناهان بزرگی دارن تا همیشه جهنمی هستن

فکر کن بمیری هم راحت نمیشی که تا ابد بخوابی اون دنیا تازه شروع است با اینکه خودمون هم نخواستیم به دن ...

خودمون زندگی رو انتخاب کردیم ولی الان یادمون نمیاد یه جایی بوده به نام عالم ذر حتی خودمون انتخاب کردیم توی کدوم جسم باشیم 

یه سوال، الان شما اگر بفهمی بهشت و جهنم وجود نداره اصلا هرکاری دلت بخواد می کنی حتی اگر باعث آزار دی ...

نه عزیزم متوجه منظورم نشدی منظورم اینه پس حسابی هم نباید پس بدیم چون خداوند خودش گفته کوچکترین کار بدی جزا داره ودرمقابلش کارخوب 

واینکه  انسانیت اصلا یعنی چی؟  

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
من دیدمش ولی گاهی میترسم نکنه ساخته مغزشون باشه

به اون برنامه اکتفا نکن چون از انسان ها هرچیزی بر میاد.

یجوری دروغ سوار می کنن که عمیقا باور می کنی.

خودم شخصا به بهشت و جهنم اعتقاد دارم ولی ذره ای اون برنامه رو قبول ندارم.

اصلا انسان ها بعد از مرگ تا قیامت وارد بهشت و جهنم نمیشن پس چجوری ازش اطلاعات دارن؟؟

اینا همه یا ساخته‌ی مغزشون هست یا دارن دروغ میگن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

به اون برنامه اکتفا نکن چون از انسان ها هرچیزی بر میاد.یجوری دروغ سوار می کنن که عمیقا باور می کنی.خ ...

این همه آدم نمیان دروغ بگن به نظرم منطقی نبست بد براشون هیج نفعی نداره اون دکتری که تایید کرده همه چی رو پس چی میگی بعد انسان بعد مرگش وارد بهشت برزخی و جهنم برزخی میشه تا قیامت که بره بهشت یا جهنم جاویدان نمونه های برنامه خارجی هم هست که میگفتن به سمت نور رفتیم و ..

کجا گفته تا ی تایمی؟ تو قران کلمه ابد اومده

منم شنیدم این رو. تا حدی مجازات میشن که گناه کردن نه اینکه تا ابد. خودت یه لحظه فکر کن... تا ابد عذاب کشیدن وحشتناکه.