2777
2789

نمیذارن کار کنم امروز دعوام شد دیگ گفتم میرم کار میکنم بابام گف کاری جز جاری کشی بلد نیسی چه کاری بلدی که بخوان بهت بدن اصلا؟ 😐گفتم خیلی کارا مثل تایپ کارای دیجیتالی

گفت بلدی؟ گفتم نههه تو بلدی! خیلی کارای دیجیتالی بلدم که حتی توهم بلد نیسی میای به خپدم میگی برات انجام بدم اونم دیگه هیچی نگف

اینجا دیگه واقعا عصبی شده بودم از تحقیراتش که اینو گفتمش فقط بلده تحقیر کنه ادمو 

خواهرم اونروز کار برام پیدا کرد مامانمم برگشت گفت هیچی نیسی اخه تو چی هسی چی بلدی که بخوان کار برات جور کنن 

مادرت کلفت می خواد عین ننه بی چشم و روی من 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی کلفت میخاد؟🤨

بشوره بپزه بیرون نره کار نکنه با دوستاش جایی نرع هر چند وقت یکبار هم سپر بلا بشه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
خدا منو لعنت نکنه فکر کردم گفتی کُلُفت منحرف شدم 😂💔

🤣

از خنده دارم بلرزون میرم🤣

دیگه اینم از برکات زبان مون هست