2777
2789
عنوان

نمازمم

117 بازدید | 14 پست

آرامش روح شکسته و زخمی من در لحظات سختمه خدایا نجاتمون بده منم خیلی سختمه چون عاشق تو ام بخاطر همین تحمل میکنم خدای خوب منی 

بروم نماز بخونم آروم آروم شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا مریض ماهم دعاکن😭تو کماسضریب هوشیش رو سه هستمحتاج دعای همتونیم😔خدا دلتونو شاد کنه

چشم عزیزممم حتما برا همتون دعا میکنم غصه نخور به خودش توکل کن حتما حتما خوب میشه

نمی دونم چرا حوصله ندارم نصفه شب بیداربشم

اصلا نیازی نیس نصف شب بیدارشی

واسه نماز صبح که بیدار میشی ، زنگ ساعتتو کوک کن به بیست دقیقه مونده به اذان صبح که بلافاصله نماز صبحتم بخونی . امتحان کن ببین چقدر قشنگه

من تازه شروع کردم زیادم نمازمو کش نمیدم فقط دو رکعت شفع و یک رکعت وتر میخونم .واقعا احساس پاکی و سبکی میکنم

اصلا نیازی نیس نصف شب بیدارشیواسه نماز صبح که بیدار میشی ، زنگ ساعتتو کوک کن به بیست دقیقه مونده به ...

😍🥲عالیییی منم انگیزه گرفتم بروم بخونم ایشالا خدا همیشه پشت و پناه هممون باشه

اصلا نیازی نیس نصف شب بیدارشیواسه نماز صبح که بیدار میشی ، زنگ ساعتتو کوک کن به بیست دقیقه مونده به ...

امتحان می کنم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم