2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا تو رستوران یا غذااماده کار کنه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجردم فدات و سنم بالاستازه یادم افتاده هیچ پس اندازی برا فردام ندارم😅

شوهر کن😂😂😂دیروز یه دختری میگفت سنم بالاست ازدواج نکردم پرسیدیم چندسالته گفت ۲۰سالمه میخواستم خودمو بکشم از دستش تو ام اگه بگی۲۰سالمه دیگه هم خودمو هم تو هم اونو همه رو با هم میکشم😂😂😂

شوهر کن😂😂😂دیروز یه دختری میگفت سنم بالاست ازدواج نکردم پرسیدیم چندسالته گفت ۲۰سالمه میخواستم خودم ...

نه من ۳۵ سالمه😆😆

یه بارم جدا شدم

قصه ش طولانیه

بعد طلاقم اون اوایل خواستگار زیاد داشتم ولی خواهرام بدون اینکه به من بگن رد کردن

حالام دیگه خودم اعصاب کسی رو ندارم

هنر کنم برا خودم یه خونه بگیرم بی جامکان نمونم😅

پدرم بنده خدا سن بالاس

تازگی فهمیدم برادرای بیغیرتم دنبال سهمشون از خونه ن

سهم من چیزی نمیفته

زن تنهام بدبختیه براش خونه اجاره ای و داستاناش

فقط هدفم اینه یه خونه بتونم برا خودم بگیرم

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
نه من ۳۵ سالمه😆😆یه بارم جدا شدمقصه ش طولانیهبعد طلاقم اون اوایل خواستگار زیاد داشتم ولی خواهرام بد ...

دخترجان شوهری انتخاب کن که اونم حال حرف زدن نداشته باشه😂که حوصله نداری باهات جور در بیاد

عجب خواهرایی😐ادم حسودیش میشه اصلا چجوری انقدر خوهرات خوبن؟ واقعا مگه داریم خواهرای به این خوبی؟ اره یه خونه حتی خیلی کوچیک واسه خودت بخر خوشگلم

ان شاالله که بهترین انتخابا رو بکنی و یکی بیاد تو زندگیت که نتونی بهش نه بگی خوشبخت بشی گلم

دخترجان شوهری انتخاب کن که اونم حال حرف زدن نداشته باشه😂که حوصله نداری باهات جور در بیادعجب خواهرای ...

ممنون مهربون😊❤

ایشالله شمام بهترینا برات پیش بیاد

خیلی خوشحال شدم باهات صحبت کردم❤

ممنون مهربون😊❤ایشالله شمام بهترینا برات پیش بیادخیلی خوشحال شدم باهات صحبت کردم❤

فداتشم 

ببخشید اگه شوخی کردم ناراحت نشید

منم همین طور

ارزوی بهترینا

امیدوارم کاری که دوست داری و خونه ای که میخوای رو خیلی زود بخری

فداتشم ببخشید اگه شوخی کردم ناراحت نشیدمنم همین طورارزوی بهتریناامیدوارم کاری که دوست داری و خونه ای ...

فدات عزیزم❤

نه فدات اتفاقا  خیلیم خوشحال شدم با خانم خوش صحبتی مث شما هم کلام شدم

اتفاقا با خودم گفتم خوشبحال دوستات

رفیق خوش قلب و خوش صحبت و مهربون و دلسوزی دارن

ایشالله به هرچی میخوای برسی تو زندگیت

لیاقتشو داری

فدات عزیزم❤نه فدات اتفاقا خیلیم خوشحال شدم با خانم خوش صحبتی مث شما هم کلام شدماتفاقا با خودم گفتم ...

زنده باشی💓

عزیزدلی لطف داری بهم

دوست که... ندارم😂

اینا ویژگیای خودتن که برای من توصیف کردی

قربونت برم مرسی شمام برسی به همه چیزای خوب و تاپیکتو به زودی ببینم که خونه خریدی و حتیییی ماشییین😍