2777
2789

فرق ظرفشور با سالندار چیه🤔

من دوس دارم فقط ظرف بشورم ولی گفت نظافت هم باید انجام بدی😐

پس سالندار چه کار میکنه؟

مگه تمیزی با سالندار نیست؟🤔

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد دختر این کار راحته اخهبرو صندوقداری قشنگم تو فروشگاه ها یا حتی لباس فروشیا صندوق دار بشی راحت تر ...

دس رو دلم نذار خون ه خواهر

ماه قبل با شوهرصابکارم دعوام شد

تو یه هایپر بودم

مدام تهمت میزد که نسیه میدی میدی مردم، همه چی رو مفت میدی مردم، مدام ازت دزدی میشه

حالا میگفتم فیلم نشونم بده نمیداد ها

فقط تمهمت میزد

بعد یه ماهم به بهانه اینکه طی رو نشستی بیرونم کرد مرتیکه

حاضر نبود یه بخاری بیاره حتی

بدون سرویس بهداشتی بدون بخاری😏

دس رو دلم نذار خون ه خواهرماه قبل با شوهرصابکارم دعوام شدتو یه هایپر بودممدام تهمت میزد که نسیه میدی ...

اخی عزیزم💔

خب اونجا بد بوده همه که اینجور نیستن دخترجان بالاخره یه جا دیگه برو ان شاالله که یه صاحبکار خیلی خوب نصیبت میشه که راحت باشی😊یا تو رستوران صندوقدار بشو خوشگلم دیگه اونجا نمیتونه بگه نسیه میدی😒

بعد دختر این کار راحته اخهبرو صندوقداری قشنگم تو فروشگاه ها یا حتی لباس فروشیا صندوق دار بشی راحت تر ...

بعد قیافه مم طوریه جذب مشتری اینا نمیکنه

صابکار پسند نیست😅

دوس دارم جایی کار کنم ربطی به قیافه مو اینا نداشته باشه

کمتر بهانه گیری کنن

چون از نگاه اول متوجه میشم. خانمه که صابکارم بود خوشش اومد ولی شوهرش تا منو دید معلوم بود بدش اومد مدام شروع کرد بهانه گیری، فک کن گیر داده بود خونه ت کجاس، هرچی میگفتم بابا دوتا کوچه اونورتر، خودشو میزد کوچه علی چپ، میگفت نه همچین جایی نیس، یه جوری نگام میکرد یعنی داری دروغ میگی

خلاصه از همون مصاحبه شروع کرد تهمت تا روز آخر 

اخی عزیزم💔خب اونجا بد بوده همه که اینجور نیستن دخترجان بالاخره یه جا دیگه برو ان شاالله که یه صاحبک ...

راس میگی فدات میگردم ببینم صندوقداری قبولم میکنن

اون راحته دیگه

البته مدرک حسابداری ندارم

اگه قبولم کنن😢

بعد قیافه مم طوریه جذب مشتری اینا نمیکنهصابکار پسند نیست😅دوس دارم جایی کار کنم ربطی به قیافه مو این ...

ولش کن ناراحت نکن خودتو گذشته دیگه

بیخود پسندشون نیست دلشونم بخواد

منشی چی؟میتونی منشی بشی؟اونم اسونتره از این ظرفشویی که میخوای بری دختر

ولش کن ناراحت نکن خودتو گذشته دیگهبیخود پسندشون نیست دلشونم بخوادمنشی چی؟میتونی منشی بشی؟اونم اسونتر ...

سال ۹۵ اینا منشی کافینت بودم

بینهایت استرس کشیدم

دستگاه چاپش مدام خراب میشد جوهر زیاد میداد سر من غر میزد تو تنظیماتشو درست نزدی

مردم میومدن کار انجام میدادی براشون انتظار داشتن مفتکی باشه

همزمان کار طراحی کارت ویزیت هم میخواست ازمون

چشمای آدم درمیومد