2777
2789
عنوان

من یک ساله ابروم رو برنداشتم

120 بازدید | 13 پست

بس ارایشگارا ر...دن توش دیگه اعتماد به هیچکس ندارم و میترسم 

وای ابروم دم بلند و پر شده بود دم کوتاه و هیچ نداشت

الان خیلی خوب شده🥲

دلم می‌خواد کمی درست و مرتبش کنم میترسمممم هرچند خودم کمی دست آوردم داخلش😂

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم هیچ‌وقتتت دست به ابروت نزن فقط موقعی که خیلی پر میشه در حد اینکه مرتبشون کنی اصلاح کن

همین خودم با موچین و قیچی کمی مرتبش میکنم الان خوب شد

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

من یادم نمیاد آخرین بار فکر کنم ده سال پیش رفتم برای ابروم اصلا نمیدم دست آرایشگرها. خودت مرتبط کن

خوشبحالتتت کاش منم هیچوقت برنمیداشتم

منم شاید ۴_۵ ساله واسه ابرو نرفتم

دقیقا به همون دلیلی که گفتین 

بسیااار راضی هستم 

مطمئنم برم خراب میکنن ابروم رو 

عکسای قبلا رو که میبینم متوجه میشم چه بلایی سر ابروهام میاوردن😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خودت مرتب کن من به عمرم برا اصلاح ارایشگاه نرفتم

خودم دیگه کاراش میکنم 

خب وقتی میری بگو نمیخوام تمیز کنین فقد مرتنبشون کنید برام اصلا به مدل و ایناش کار نگیرین

یک ساله دیگه دارم میگمشون 

چرا قبلا این کارو میکردم🥲

منم شاید ۴_۵ ساله واسه ابرو نرفتمدقیقا به همون دلیلی که گفتین بسیااار راضی هستم مطمئنم برم خراب میکن ...

ارههه دقیقا وقتی نگاه عکسهای قبلا میکنم گریه ام میگیره😂

ارههه دقیقا وقتی نگاه عکسهای قبلا میکنم گریه ام میگیره😂

اون دوران کانتور هم میکردیم وای😂

عکسای اون زمانم مامان الآنم بودم🥲😂

بعد شاکی بودم چرا بهم کسی پیشنهاد نمیده لنتی😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿