2777
2789
عنوان

صابخونه شدن تو روستا یا مستاجری تو شهر🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایطت چقدر شبیه من ..من حتی تاپیک هم زدم..اما بیا یک‌مظر خوب بهت بدم اول اینکه فاصله روستا تا شهر چقدرم دوم اینکه 

من به این نتیجه با همسرم رسیدیم تو روستا بسازیم نقشه ای که خودمون دوست داریم بعد پنج سال دیگه میتونیم همون خونه رو بفروشیم و یک مقداری روش بذاریم و یک خونه یا زمین کوچیک تو شهر نزدیک به روستامون بخریم اما اگه مستأجر بشی با خونه دار شدن خداحافظی کن چون دولت هر سال قدرتش کم‌میشه هی باید بذاری روش تا بتونی مثل همون خونه ک هستی اجازه کنی

اگه فاصله روستا تا شهر خیلی کمه، بنظرم صاحبخونه بودن ارزش روستا رفتن رو داره...

حداقل فرصت پس‌انداز دارید تا شهر خونه بخرید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خب توی که کل عمرت تو شهر بودی زندگی توی روستا محدودیت هاش و کنار اومدن با آدم هاش برات سخت میشه 

ما هم دو ساله عروسی کردیم فعلا صاحب خونه نشدیم همه دغدغه مون هم همین خونه دار شدنه ولی واقعا حاضر نیستم توی روستا خونه دار شم چون عادت ندارم به زندگی اونجوری

بعدم وقتی کلی هزینه کردی و ساختی دیگه نمیتونی به این راحتی ها از اونجا در بیای که

فقط شهر

روستا آدم های بیکار فضولی توی کار هم 

نزدیک مادرشوهر و اقوام شوهر

بیکاری دختر

وقتی شهر زندگی کردی و جوون هستی و آغل چرا بری توی روستا 

ده مرو ده مرد را ابله کند

البته دور از جون همه چون روستا داریم توی روستا ولی من هم روستای خودمون رو دیدم توی جنوب هم روستای همسرم رو دیدم توی شمال کشور کلا جای کوچیک دردسرش زیاد

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
فقط شهرروستا آدم های بیکار فضولی توی کار هم نزدیک مادرشوهر و اقوام شوهربیکاری دختروقتی شهر زندگی کرد ...

شاغل 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اگه فاصله روستا تا شهر خیلی کمه، بنظرم صاحبخونه بودن ارزش روستا رفتن رو داره...حداقل فرصت پس‌انداز د ...

آفرین منم به همین نتیجه رسیدم ...چون همین خونه تو روستا به همراه پولی که پس انداز میشه بعد ها می‌تونه خودش یک سرمایه خوب. باشه برای خرید خونه تو شهر