2777
2789
عنوان

کدبانو و اون هابی که خوراکی خوشمزه درست میکنن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 21 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ژله رولی بلدم مارش مالو چه جوری درست میشه خوشمزه میشه

نه منظورم این بود با مارشمالو درستش کن

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

مرسی خوشگلم فر نداریم تو قابلمه میشه

فر دست‌ساز درست کنید

خیلی ازقنادهای خونگی فر دست‌ساز دارن

ی قابلمه بزرگ ک استفاده ندارید بردارید ترجیحا روحی داخلس ی پایه بذارید و بعد قالبتون رو داخلش بذارید

مثل فر قبل از اینکه قالب کیکتون رو بذارید داخلش گرمش کنید 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
فر دست‌ساز درست کنیدخیلی ازقنادهای خونگی فر دست‌ساز دارنی قابلمه بزرگ ک استفاده ندارید بردارید ترجیح ...

اگر متوجه نشدی بگو با عکس بفرستم

من قناد ماهر و پرفروش میشناسم داخل فر دست‌ساز کیک میپزن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر