2777
2789

سلام خانما من دوتا بچمو شیر خودمو دادم واسه بچه سومم شیر نداشتم و اینکه خواستم هم شیر خودمو بدم کم وبیشی ک هست هم شیر خشک ولی بچم دیگه شیر خودمو نخورد و دل ب شیر خشک بست الان یه جوش روی نوک سینم هست چند وقته که هستش و امروز موقع حمام سفید شده بود منم ببخشید میگم تخلیه اش کردم یه چیزی حالت شیر ومثل کِرم بیرون اومد الان استرس گرفتم نکنه چیز بدی باشه نمی‌دونم ب کی بگم بشما دوستان گفتم میشه کمک کنید و بگین شمام دارین یانع

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
برو دکتر

چرا بنظرت چیز بدی هست

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه برا مطمئن شدن میگم وگرنه احتمالا چربی چیزی باشه

همه میگن شیر هست برای موقعی ک بچه شیر می‌دادی مونده

احتمالش هم هست چرب بود؟

سفید رنگ مثل کِرم سفت  بود 

احتمالم هست شیر مونده باشه نوکش بود؟

بله